MAHAGONIapartman Beograd, Admirala Geprata, Centar

35€
Lokacija: Centar
Adresa: Admirala Geprata
Broj soba: 1
Broj Osoba: 4
Sprat: 1
Površina: 37m2, jednosoban
Parking: Ne
Cene 1 dan 2 dana 3 dana 4 dana 5 dana 6 dana 7 dana 8 dana 9 dana 10 dana
Cena po danu €35 €35 €35 €35 €34 €33.33 €32.86 €32.5 €32.22 €32
Cena €35 €70 €105 €140 €170 €200 €230 €260 €290 €320
*Za više od 10 dana kontaktirajte nas Emailom ili telefonom

MAHAGONI je lepo sređen, opremljen i prilično pristupačan studio u centru Beograda, u kome mogu boraviti čak četiri osobe.

U pitanju je kompaktan i izvrsno sređen i opremljen stan na dan u centru Beograda, od 35 kvadrata sa svim preimućstvima da bude lep smeštaj za do 4 osobe na kraće, srednje i duže staze. Čine ga praktično trio odvojene prostorije u koje se ulazi iz predsoblja. Prva sa leve strane je prilično pristojno opremljena kuhinja sa solidnim spiskom aparature, izlazom na terasu i simpatičnim trpezarijskim stolom za četiri osobe koji može imati i ulogu “salona” odnosno mesta za druženje. Drugo u nizu je uzano, dugačko i zaista estetski impresivno kupatilo u kome pored ostakljenog tuša, našlo mesta i za veš mašinu. Poslednja u nizu je prostorija u koju su napakovane dnevna i spavaća soba, no tako da ne deluje prenatrpano, nego da čak pospešuje utisak neke ušuškanosti. Tu su ugaona garniture koja se može rasklopiti u dodatni krevet, veliki garderober sa klizećim vratima, bračni ležaj i par polica, sa omanjim TV regalom. Lepo rešeno osvetljenje, simpatični koloriti i dobar kvalitet nameštaja, mnogo toga ide u prilog preporuci za MAHAGONI, međutim, najviše mu u prilog ide odnos cene i kvaliteta – u pitanju je prilično povoljan stan. Za grupu od 4 odrasle osobe može biti pomalo “tesan” ali bi mlada porodica ovde vrlo lako našla komfor.

Apartman je u centru grada, nedaleko od nekadašnje železničke stanice, Beograda na Vodi, te četvrti Savamala. Terazije, Knez Mihailova i Trg republike, pa i Trg Slavija  su na desetak minuta hoda od apartmana, a veza sa gotovo svim drugim  delovima grada je zagarantovana raznim vidovima gradskog prevoza koji ordiniraju kroz obližnju ulicu Kneza Miloš i Karađorđevu. U komšiluku imate sve – od restorana, pekara poslastičarnica do prodavnica robe široke potropšnje apoteka i mnoštva uslužnih delatnosti. Sve u svemu, ako tražite mali kompaktna i prvenstveno povoljan smeštaj za do 4 osobe u centru Beograda, MAHAGONI je  dobar izbor.  

Opremljenost apartmana:

klima uređajterasa Centralno grejanjekablovska TV mašina za vešbežični internet mikrotalasna rernatuš

Ostavite komentar:

Od:
Do:
Čistoća:
Komunikacija:
Cena/Kvalitet:
Lokacija: