SAHARAapartman Beograd, Jurija Gagarina, Novi Beograd, Belvil

65€ P
Lokacija: Novi Beograd, Belvil
Adresa: Jurija Gagarina
Broj soba: 2
Broj Osoba: 4
Sprat: 10
Površina: 42m2, dvosoban
Parking: Da
Cene 1 dan 2 dana 3 dana 4 dana 5 dana 6 dana 7 dana 8 dana 9 dana 10 dana
Cena po danu €65 €65 €65 €65 €65 €65 €65 €65 €65 €65
Cena €65 €130 €195 €260 €325 €390 €455 €520 €585 €650
*Za više od 10 dana kontaktirajte nas Emailom ili telefonom

SAHARA je stan na dan u Belvilu sa odvojenom spavaćom sobom, terasom i parkingom čije je korišćenje uključeno u cenu. Prima do četiri odrasle osobe.

SAHARA je još jedan stan na dan u Belvilu, sa odvojenom spavaćom sobom, terasom i parkingom. Dnevni boravak potpuno je odvojen od kuhinje, sobe i kupatila, a u njemu se nalaze udobna ugaona garnitura, trpezarija za četvoro, garderober duž celog zida i izlaz na terasu. U drugom delu stana ređaju se kupatilo sa kadom i mašinom za veš, kuhinja i spavaća soba sa bračnim ležajem i još jednim ormarom. Aranžman spavanja je 2+2 (dvoje na bračnom krevetu i dvoje u dnevnom boravku).
Naselje Belvil je, iako postoji već deceniju, izuzetno dobro održavan i uređen prostor za boravak i život. Slobodno ga možemo nazvati centrom Novog Beograda, jer je vremenom, osim postojanja šoping mola Delta Siti, u njega preseljeno mnogo sadržaja iz drugih delova grada: restorana, turističkih agencija, kompanija, butika...  Do centra grada je dobro povezan i gradskim prevozom, tako da gosti koji ne dolaze svojim automobilom mogu brzo i lako da dođu i do drugih delova Beograda. Parking mesto je uračunato u cenu, a ono može biti nadzemno ili podzemno, u zavisnosti od raspoloživosti. Sve u svemu, ukoliko tražite kvalitetan smeštaj u Belvilu za četiri osobe, apartman SAHARA bi svakako trebalo uzeti u obzir.

Opremljenost apartmana:

klima uređajmikrotalasna rernaparking liftterasakada Centralno grejanjekablovska TV mašina za vešbežični internet

Ostavite komentar:

Od:
Do:
Čistoća:
Komunikacija:
Cena/Kvalitet:
Lokacija: