ORANŽapartman Beograd, Đorđa Stanojevića, Novi Beograd, Belvil

65€ P
Lokacija: Novi Beograd, Belvil
Adresa: Đorđa Stanojevića
Broj soba: 2
Broj Osoba: 4
Sprat: 5
Površina: 46m2, dvosoban
Parking: mesto u podzemnoj garaži
Cene 1 dan 2 dana 3 dana 4 dana 5 dana 6 dana 7 dana 8 dana 9 dana 10 dana
Cena po danu €65 €65 €65 €65 €65 €65 €65 €65 €65 €65
Cena €65 €130 €195 €260 €325 €390 €455 €520 €585 €650
*Za više od 10 dana kontaktirajte nas Emailom ili telefonom

ORANŽ je aparman za svaku preporuku: podzemna garaža pored samog lifta, odlična nova zgrada, spavaća soba, terasa sa lepim pogledom, trim staza ispred zgrade- sve to na par klikova od Vas.

Ugnežđen na petom spratu zgrade preko puta Delta Siti šoping mola, ORANŽ na svojih četrdeset i šest kvadrata površine stavlja na raspolaganje lep, nenametljiv i udoban enterijer koji može da smesti do četiri odrasle osobe. Apartman ima poptuno opremljenu, izdvojenu kuhinju, standardno kupatilo sa kadom, dnevnu sobu u čijem je sastavu trepzarija, spavaću sobu i malu poluzatvorenu terasu. U potpunosti je opremljen za duže boravke (pored veš mašine ima i sasvim dovoljno prostora za odlaganje stvari), a osim bračnog kreveta i ugaona garnitura u dnevnoj sobi se rasklapa pa je aranžman spavanja 2+2.  Smirujuća kombinacija boja, različitih tipova svetlosti i svedene forme čine boravak u ovom apartmanu izuzetno prijatnim iskustvom, a činjenica da je u cenu najma uračunato i parking mesto u podzemnoj garaži zgrade ga čini kompletnim apartmanom.
Na svega nekoliko desetina koraka od Delta Sitija, ORANŽ je na izvrsnoj lokaciji i za sam Belvil. Svim prednostima samog rezidencijalnog kompleksa (kvalitetna gradnja, osećaj prostranstva, profesionalno održavanje zajedničkih prostorija i mnoštvo sadržaja u naselju) priključuje se i njegova pozicioniranost u odnosu na bitne gradske saobraćajnice, dobre veze gradskog prevoza i blizina Savskog Keja. Belvil je neretko prvi izbor korporativnih klijenata i zbog blizine mnoštva poslovnih zgrada u kojima su smeštena predstavništva gotovo svih bitnijih multinacionalnih i globalnih kompanija koje posluju u zemlji i regionu, a ORANŽ se gotovo savršeno uklapa u opis korporativnog smeštaja. Ukratko, ako želite kvalitetan apartman u Belvilu sa sopstvenim parkingom i kapacitetom da primi do četiri odrasle osobe, nemojte zaobilaziti ORANŽ u listi izbora.

Opremljenost apartmana:

klima uređajterasakada liftkablovska TVPristup za invalide Centralno grejanjebežični internet mašina za vešgaraža

Prosečna ocena korisnika na osnovu usluge:

4.50 Čistoća
Komunikacija
Cena/Kvalitet
Lokacija

Komentari korisnika:

user-1
04 Februar, 2022

Svaka preporuka za apartman…

Čistoća 5 Komunikacija 4 Cena/Kvalitet 5 Lokacija 4

Ostavite komentar:

Od:
Do:
Čistoća:
Komunikacija:
Cena/Kvalitet:
Lokacija: