FENIKSapartman Beograd, Cara Dušana, Centar, Dorćol

49€
Lokacija: Centar, Dorćol
Adresa: Cara Dušana
Broj soba: 2
Broj Osoba: 4
Sprat: 4
Površina: 42m2, dvosoban
Parking: Ne
Cene 1 dan 2 dana 3 dana 4 dana 5 dana 6 dana 7 dana 8 dana 9 dana 10 dana
Cena po danu €50 €50 €50 €48.75 €48 €47.5 €47.14 €46.25 €45.56 €45
Cena €50 €100 €150 €195 €240 €285 €330 €370 €410 €450
*Za više od 10 dana kontaktirajte nas Emailom ili telefonom

FENIKS je izuzetno interesantan stan na dan u Dušanovoj ulici na Doćolu. Prima četvoro.

FENIKS je lepo i interesantno uređen stan na dan na Dorćolu, pomalo neobične, ali istovremeno praktične organizacije. Nalazi se na petom spratu zgrade u jednoj od najpoznatijih dorćolskih ulica, i na svojih četrdesetak kvadrata pakuje dugačko predsoblje iz koga se pristupa maloj dnevnoj sobi u čijem su sastavu čajna kuhinja sa jedne i pult za obedovanje s druge strane, jednako malom kupatilu i konačno najvećoj i izuzetno upečatljivoj, iako jednostavno uređenoj, spavaćoj sobi  u kojoj su bračni ležaj, hotelski pult sa stolicom iznad koga je montiran veliki televizor i u uglu sobe bližem vratima veliki garderober. Estetski, apartman je iznad proseka, zahvaljujući efektnoj paleti boja i dobrom odabiru materijala i ukrasnih detalja. Apartman ima veš mašinu u kuhinji, dovoljno prostora za odlaganje stvari, a predviđen aranžman spavanja je 2+2 – odnosno dvoje na bračnom, a dvoje na klik klak ležaju u dnevnoj sobi.    
FENIKS je izvrsno pozicioniran za gradski odmor. Do Kalemegdana je potrebno manje od 5 minuta hoda, a nešto više od toga biće vam potrebno da stignete pešice do Knez Mihailove ulice. Na pešačkoj udaljenosti su i mnoge kulturno istorijske institucije i znamenitosti srpske prestonice, ali i interesantni lokali, kafići, specijalizovane prodavnice, ekskluzivni restorani i mesta za izlazak. Parking je moguć duž ulice no vremenski ograničen na do tri sata, a do najbližih javnih parking ima bar 15 minuta hoda (i otprlike isto toliko eura za dnevnu parking kartu). Ukratko ako želite lep, neobičan a donekle i romantičan  smeštaj za do 4 osobe na Dorćolu, FENIKS je svakako jedna od opcija. 

Opremljenost apartmana:

klima uređajmašina za sušenje vešafrancuski balkon liftkablovska TVTV u spavaćoj Centralno grejanjebežični internetTV u kuhinji mašina za veštuš

Ostavite komentar:

Od:
Do:
Čistoća:
Komunikacija:
Cena/Kvalitet:
Lokacija: