PARADIZOapartman Beograd, Čuburska, Vračar

70€
Lokacija: Vračar
Adresa: Čuburska
Broj soba: 2
Broj Osoba: 4
Sprat: 1
Površina: 76m2, dvosoban
Parking: Ne
Cene 1 dan 2 dana 3 dana 4 dana 5 dana 6 dana 7 dana 8 dana 9 dana 10 dana
Cena po danu €70 €70 €70 €70 €70          
Cena €70 €140 €210 €280 €350          
*Za više od 10 dana kontaktirajte nas Emailom ili telefonom

PARADIZO je, blago rečeno- vrhunski smeštaj za dva para u novoj, luksuznoj zgradi na Vračaru, u blizini Hrama Svetog Save. Đakuzi kada, sauna, dve terase, savršeno uređene sobe, fenomenalna rasveta...

Tapacirani nasloni za glavu koji sežu do plafona, ležajevi kao za najlepši medeni mesec, prostrana i ušuškana trpezarija .PARADIZO je pravi mali raj kratkoročnog apartmanskog smeštaja u Beogradu i ne postoji gotovo ništa što nije jako dobro u ovom apartmanu. U skoro osamdeset kvadrata prostora smeštene su dve spavaće sobe, veliko, skupoceno kupatilo, dodatni toalet i veliki trpezarijski prostor sa pripadajućom kuhinjom. Pošto dnevna soba ne postoji u klasičnom smislu te reči (postoji dvosed u glavnoj spavaćoj) svrsi primaćeg salona može poslužiti i trpezarija. Svaka od prostorija je uređena sa zasebnim lajtmotivom i sa puno ukrasnih detalja. Mesta za garderobu ima više nego dovoljno, a pošto je dvostrano orijentisan sa svake od strana Vas čekaju male i lepe terase. Pravi luksuzni apartman za potpuni užitak u Beogradu, po mogućstvu za dva para. Više detalja o ovom apartmanu sa djakuzijem i saunom možete pronaći na našem blogu.  
Okruženje je jedno od najlepših koje pruža Vračar. Uslužne delatnosti su u samoj ulici (apoteka, menjačnica, brza hrana) dok se supermarket nalazi u prizemlju same zgrade.  Parking je moguć duž ulice (Zona 3) ili u deset minuta udaljenom parkingu u Viškoj (sa cenom dnevne karte od otprilike 16 eura po danu). Ukoliko tražite stan na dan sa djakuzijem i saunom, PARADIZO je izbor bez greške. 

Opremljenost apartmana:

klima uređajterasaodvojen toalet liftkablovska TVđakuzi kada Centralno grejanjebežični internetSauna mikrotalasna rernatušTV u spavaćoj

Prosečna ocena korisnika na osnovu usluge:

1.30 Čistoća
Komunikacija
Cena/Kvalitet
Lokacija

Komentari korisnika:

user-1
01 April, 2022

KATASTEOFA! U APARTMANU KOJI SE PLATI 60E NOC,NEMA NI SAPUN DA SE OPERU RUKE?!?! JAKO JE PRLJAVO I ALJKAVO SVE! UZAS! Peskiri smrde,nisu oprani nikada

Čistoća 1 Komunikacija 3 Cena/Kvalitet 3 Lokacija 5
user-1
01 April, 2022

KATASTEOFA! U APARTMANU KOJI SE PLATI 60E NOC,NEMA NI SAPUN DA SE OPERU RUKE?!?! JAKO JE PRLJAVO I ALJKAVO SVE! UZAS! Peskiri smrde,nisu oprani nikada

Čistoća 1 Komunikacija 1 Cena/Kvalitet 1 Lokacija 1
user-1
15 Septembar, 2017

Apartman je dosta veliki,idealan za dva para.Za cenu pod kojom se nudi mislim da može i bolje.Problem sa odvodom djakuzija,toplom vodom.Tus kabina bi se mogla bolje ocistiti,hodnik okreciti.Sobe za pohvalu.

BeoApartman: Hvala Vam na konstruktivnim primedbama Nikola. Prenećemo ih vlasniku apartmana.

Čistoća 1 Komunikacija 1 Cena/Kvalitet 3 Lokacija 4
user-1
16 Avgust, 2017

Odlican apartnam, prava oaza mira i private mini spa centar! Sve je na visokom nivou jedina sitna zamerka jesta ta sto su vrata od tus kabine pustala vodu napolje, sve ostalo je bilo super. Lep apartman i topla preporuka svakome.

Čistoća 0 Komunikacija 0 Cena/Kvalitet 0 Lokacija 0
user-1
25 Mart, 2016

Super Apartment samo da nije bio one noći napad od vašeg radnika petra koji nas i te tako u kasne sati ispred vratima stana maltretiro iz ko zna kojih razloga! Da smo morali policiju pozvati! Nadam se da ste takvog radnika već uklonili sa radnog mesta! Da nebi uznemirava goste u sred noći pozivajući sebe policijom da mu otvorimo vrata... Šteta za ne profesionalnost vaših saradnika! Nažalost nismo ni Email izvinjenja od vaseg šefa agencije dobili ako uopšte tako nesto postoji? Sve u svemu lep Apartment ali sve džabe kad se moraš uplatiti da vas neko u sred noći ne napadne!

BEOAPARTMAN: Hvala na komentaru. Naši apartmani su namenjeni isključivo za smeštaj, a nikako za žurke ili bilo kakvu drugu vrstu bučnih proslava. Izvinite ako je Petar preterao prilikom intervencije, ali žalbe više različitih komšija na buku i glasnu muziku iz apartmana bile su za nas neprijatne. Dobrodošli ste i sledeći put, uz uslov da se pridržavate kućniog reda.

Čistoća 0 Komunikacija 0 Cena/Kvalitet 0 Lokacija 0

Ostavite komentar:

Od:
Do:
Čistoća:
Komunikacija:
Cena/Kvalitet:
Lokacija: