POLITIKAapartman Beograd, Makedonska, Strogi centar

60€
Lokacija: Strogi centar
Adresa: Makedonska
Broj soba: 2
Broj Osoba: 3
Sprat: 4
Površina: 50m2, dvosoban
Parking: Ne
Cene 1 dan 2 dana 3 dana 4 dana 5 dana 6 dana 7 dana 8 dana 9 dana 10 dana
Cena po danu €60 €60 €60 €60 €60          
Cena €60 €120 €180 €240 €300          
*Za više od 10 dana kontaktirajte nas Emailom ili telefonom

POLITIKA je lep, svetao i uredan apartman u samom srcu Beograda po povoljnoj ceni. Udoban je smeštaj za tri odrasle osobe.

POLITIKA je dvosoban stan koji se može podičiti dosta velikom kvadraturom i dobro organizovanim prostorom koji  pruža veoma komotan boravak za troje ljudi. U potpunosti je kvalifikovan za produžene boravke: ima mnoštvo prostora za odlaganje stvari (veliki ugradni garderober u hodniku i jedan dvokrilni ormar u spavaćoj sobi), fizički odvojena kuhinja sa pripadajućom trpezarijom ima mašinu za pranje sudova, a kupatilo je opremljeno tuš kabinom i veš mašinom. Sve ključne prostorije su klimatizovane a pored onog u dnevnom boravku, postoji i dodatni televizor u spavaćoj sobi. Aranžman spavanja je 2+1 i, pomalo neuobičajeno za kratkoročni apartmanski smeštaj,ležajevi  za svo troje su u spavaćoj sobi. Pored pomenutih prednosti, u dnevnom boravku je delimično odvojen prostor pored prozora koji ima funkciju radne sobe. Enterijer je prijatan a nekolicina ukrasnih detalja je posve originalna - kao naprimer podna lampa nalik na pečurke ili moderan rustikalni nameštaj spavaće sobe. 
Ne postoji mnogo apartmana u strogom centru Beograda koji su tako dobro prilagođeni smeštajnim potrebama tri osobe. A POLITIKA je zaista u strogom centru. Na pet minuta hoda do Trga republike i Knez Mihajlove, sedam od Terazija  i četiri od Skadarlije, u kraju koji vrvi interesantnim komercijalnim kulturnim i zabavnim sadržajima, teško da možete izabrati poželjnije mesto. Gusta mreža svih vidova gradskog prevoza šparta krajem i obezbeđuje Vam povezanost sa svim delovima grada. Sa takvom lokacijom kola gotovo postaju izlišna, ali ukoliko insistirate na tome, parkiralište Politika je na dva minuta a u Cetinjskoj na pet (gde će Vas dnevna karta koštati do 20 eura)
 

Opremljenost apartmana:

klima uređajmikrotalasna rernaTV u spavaćoj liftkablovska TV Centralno grejanjebežični internet mašina za veštuš

Ostavite komentar:

Od:
Do:
Čistoća:
Komunikacija:
Cena/Kvalitet:
Lokacija: