POKER apartman Beograd, Karađorđeva, Centar, Autobuska stanica

Dodaj na spisak 

* 30€ Prikazana cena je prosečna dnevna cena za petodnevni najam za dve osobe. Za detaljan cenovnik kliknite OVDE Cenovnik
Lokacija: Centar, Autobuska stanica
Adresa: Karađorđeva
Broj soba: 1
Broj osoba: 2
Sprat: 1
Povrsina: 40m2, jednosoban
Parking: Ne

POKER je sveden jednosoban apartman za dvoje u blizini Autobuske i Železničke stanice u Beogradu.

POKER je studio za dvoje nestandardno velike površine za ovaj tip smeštaja. Potpuno izdvojena čajna kuhinja i šank sa dve barske stolice u funkciji trpezarije su prvo u šta se stupa po ulasku u apartman. Dalje uski hodnik vodi do prostrane spavaće sobe sa bračnim krevetom i pripadajućim natkasnama, a iz hodnika se ulazi u lepo kupatilo sa tuš-kabinom i u poluotvoreni ostavni prostor. Visoki plafoni uz sveden enterijer odaju utisak praznog prostora, međutim, apartman je nedavno potpuno renoviran i u skorije vreme očekujemo da bude kompletno završen i dodatno opremljen.
POKER je jedan od malobrojnih studio apartmana u Karađorđevoj ulici.  Par minuta šetnje potrebno je do Savamale i centra beogradskog noćnog života. Nedostatak obezbeđenog parkinga, koji je gotovo neophodan ukoliko dolazite svojim automobilom u centar Beograda, može se nadoknaditi parkiranjem u obližnjem parkiralištu kod Ekonomskog fakulteta. Ako vam je potreban apartman blizu autobuske ili železničke stanice, POKER je svakako to.

Opremljenost apartmana:

  • klima uređaj
  • tuš
  • kablovska TV
  • bežični internet
  • električni radijatori

Mapa

Komentari (0)

Ostavi komentar