EVROPAapartman Beograd, Evropska, Novi Beograd, Blok 63

45€
Lokacija: Novi Beograd, Blok 63
Adresa: Evropska
Broj soba: 1
Broj Osoba: 2
Sprat: 2
Površina: 40m2, jednosoban
Parking: Ne
Cene 1 dan 2 dana 3 dana 4 dana 5 dana 6 dana 7 dana 8 dana 9 dana 10 dana
Cena po danu €45 €45 €45 €45 €45 €45 €45 €45 €45 €45
Cena €45 €90 €135 €180 €225 €270 €315 €360 €405 €450
*Za više od 10 dana kontaktirajte nas Emailom ili telefonom

EVROPA je perfektan studio apartman sa terasom, za dve osobe, u novoj zgradi na Novom Beogradu. Povoljna cena, dosta parking mesta oko zgrade, blizina savskog keja i Imo-centra, kao i dobra povezanost sa centrom Beograda čini ga odličnim izborom za parove sa sopstvenim kolima.

Izuzetna osvetljenost i dobra organizacija prostora karakterišu studio EVROPA. Kao i stanovi starije gradnje u ovom delu blokova, i novoizgrađeni stanovi imaju prozore skoro preko celih zidova. Studio EVROPA ima natprosečnu površinu za jedan studio, te je izuzetno komotan za dvoje. U njega je smešteno apsolutno sve što je potrebno za kratak boravak, tu je bračni krevet sa dve natkasne, televizor, dve fotelje i stočić, kao i šankom odvojena i kompletno opremljena kuhinja sa dve barske stolice. U hodniku je veliki ugradni plakar, a kupatilo je opremljeno modernim sanitarijama, tuš-kabinom i mašinom za veš. Iz dnevne sobe se izlazi na terasu koja gleda ka prostoru između blokova zgrada.
Lokacija studija EVROPA je takva da je gostima Immo Centar ispred zgrade, a Savski kej i tržni centar Piramida su na desetak minuta pešice. Delta Siti je udaljen tri stanice autobusa ili tramvaja, a cenar grada dvadesetak minuta prevozom. Osim toga, velika prednost ove lokacije je blizina aerodroma Nikola Tesla, koji je udaljen svega desetak minuta vožnje. Ako želite topao smeštaj u mirnom delu grada, gde nećete razmišljati o parkingu i koji će imati odličan odnos cene i kvaliteta, EVROPA vas čeka.   

Opremljenost apartmana:

klima uređajterasaPristup za invalide liftkablovska TV Centralno grejanjebežični internet mašina za veštuš

Ostavite komentar:

Od:
Do:
Čistoća:
Komunikacija:
Cena/Kvalitet:
Lokacija: