OKNO apartman Beograd, Knez Mihailova , Strogi centar

Dodaj na spisak 

* 39€ Prikazana cena je prosečna dnevna cena za petodnevni najam za dve osobe. Za detaljan cenovnik kliknite OVDE Cenovnik
Lokacija: Strogi centar
Adresa: Knez Mihailova
Broj soba: 1
Broj osoba: 3
Sprat: 3
Povrsina: 40m2, jednosoban
Parking: Ne

OKNO je skroman jednosoban apartman za tri osobe. Nalazi se u Knez Mihailovoj ulici - pešačkoj zoni Beograda.

Smešten na trećem spratu stare zgrade (bez lifta) u srcu grada, OKNO predstavlja ispodprosečnu varijantu smeštaja na nadprosečnoj lokaciji. Čine ga predsoblje u čijem je sklopu kuhinja i jedna velika spartanski nameštena prostorija koja ima ulogu dnevne i spavaće sobe. Pored njih, postoji izdvojeno kupatilo sa tuš kadom i ostava u kojoj je veš mašina. Osim kristalnog lustera na plafonu i lepog pogleda na srce pešačke zone, OKNO nema kvaliteta vrednih pomena. Za spavanje su predviđeni bračni ležaj i “mojca” fotelja koja se rasklapa u dodatni ležaj, te u njemu mogu boraviti tri osobe.
Lokacija je s druge strane veoma prestižna. Na polovini Knez Mihajlove ulice, u srcu pešačke zone, OKNO je stan koji je savršeno pozicioniran za gradski odmor. Sve značajnije kulturno istorijske znamenitosti grada su na pešačkoj udaljenosti a sadržaja zabavne prirode ima toliko da ih je teško nabrojati. Parking je moguć u obližnjoj višespratnoj garaži Oblićev Venac, ali uz značajnu dnevnu doplatu. Sve u svemu, ako želite tražite bilo kakav smeštaj za tri osobe u Knez Mihajlovoj, onda OKNO svakako možete uzeti u razmatranje. Ako vaši zahtevi idu dalje od bazičnih, onda Vam ipak sugerišemo da pogledate neke od drugih apartmana u Knez Mihajlovoj ulici.

Opremljenost apartmana:

  • klima uređaj
  • tuš
  • veš mašina
  • francuski balkon
  • kablovska TV
  • bežični internet

Mapa

Komentari (0)

Ostavi komentar