a

Apartmani Beograd Knez Mihailova

Tražite apartman u Knez Mihailovoj ili njenoj neposrednoj blizini? Ali baš neposrednoj? Na ovoj stranici su izlistani apartmani koju su ili na fizičkoj adresi u Knez Mihailovoj ili najviše 150 metara udaljeni od nje.

Rezultat pretrage: Apartmani Beograd Knez Mihailova

Prikaži vece slike

3 34€

HUGO je vrlo povoljan apartman sa odvojenom spavaćom sobom, smešten u srcu Beograda, i jedini apartman iz naše ponude koji nema TV?! A za njim i nema potrebe, jer je Knez Mihajlova maltene pred vratima, a u njoj je mnogo kafića sa TV-om.

Strogi centar Čika Ljubina dvosoban, 33m2
2 35€

CENTAR 1 je studio sa galerijom u strogom centru Beograda. Prima dve osobe i nalazi se svega par metara do Knez Mihailove ulice.

Strogi centar Čika Ljubina jednosoban, 28m2
4 35€

RAJ je apartman u prizemnoj dvorišnoj kući u najstrožem centru Beograda, 50 metara od Knez Mihajlove i isto toliko od Kalemegdana. Neverovatno je tih, ima odvojenu spavaću sobu i lepo je mesto za četiri odrasle osobe.

Strogi centar, Knez Mihajlova Rajićeva dvosoban, 42m2
2 35€

Apartman JASTUK nalazi se u prelepom, mirnom kvartu, u samom srcu Beograda, stotinak koraka od Knez Mihajlove ulice. U pitanju je moderan studio apartman za dvoje, sa francuskim balkonom.

Strogi centar Čubrina jednosoban, 30m2
2 35€

CENTAR 2 je studio sa galerijom u strogom centru Beograda. Prima dve osobe i nalazi se svega par metara do Knez Mihailove ulice.

Strogi centar Čika Ljubina jednosoban, 28m2
2 38€

KOCKA je renoviran uredan studio apartman na prvom spratu zgrade u srcu Beograda, stotinak metara od Knez Mihajlove i Kalemegdana.

Strogi centar Kapetan Mišina jednosoban, 30m2
2 38€

LAZAR je studio apartman sa odvojenom kuhinjom u srcu Beograda. Nalazi se u prizemlju starije zgrade, udaljene pedesetak metara od Knez Mihajlove ulice. Može udobno da smesti dvoje.

Strogi centar Cara Lazara jednosoban, 30m2
2 38€

FIGARO je lep studio apartman na poslednjem spratu u zgradi lociranoj na samoj pešačkoj zoni. Jedinstvena lokacija i pristupačna cena čine apartman FIGARO odličnim izborom za dvoje.

Strogi centar Obilićev venac jednosoban, 37m2
3 39€

KOLARAC je apartman na samom Trgu Republike. Ima odvojenu malu spavaću sobu i definitivno je pogrešan izbor ako u Beograd dolazite sopstvenim kolima!

Strogi centar Kolarčeva dvosoban, 35m2
3 39€

OKNO je skroman jednosoban apartman za tri osobe. Nalazi se u Knez Mihajlovoj ulici - pešačkoj zoni Beograda.

Strogi centar Knez Mihajlova jednosoban, 40m2
2 39€

MINI je zaista minijaturan stan na dan u strogom centru Beograda. Može da primi dvoje.

Strogi centar Braće Jugovića jednosoban, 22m2
2 39€

DAR je potpuno renoviran studio za dvoje. Nalazi se u centru Beograda, na Kosančićevom vencu.

Strogi centar Kosančićev venac jednosoban, 24m2
3 40€

Smešten u samom srcu Beograda, u divnom, mirnom kvartu, apartman KONAK je fenomenalan, svetlošću okupan studio apartman od skoro pedeset kvadrata.

Strogi centar Čubrina jednosoban, 47m2
4 42€

VALENTINO je studio apartman u strogom centru Beograda, na pešačkoj zoni, par koraka udaljen od Knez Mihajlove ulice i Trga republike. Idealan je za dvoje, a prima četvoro.

Strogi centar Obilićev venac jednosoban, 39m2
2 P 43€

TANJUG je prostran studio apartman u strogom centru Beograda, u pešačkoj zoni, tridesetak koraka od Knez Mihajlove ulice. Pogodan je za dvoje, može ugostiti i treću osobu.

Strogi centar Zmaj Jovina jednosoban, 40m2
3 44€

BUTIK je vrhunski studio apartman na vrhunskoj lokaciji u srcu Beograda. Potpuno renoviran, smešten u pešačkoj zoni, tik iza Narodnog pozorišta, BUTIK može da primi do tri odrasle osobe.

Strogi centar Čika Ljubina jednosoban, 30m2