MASLAČAKapartman Beograd, Jurija Gagarina, Novi Beograd, Belvil

59€
Lokacija: Novi Beograd, Belvil
Adresa: Jurija Gagarina
Broj soba: 2
Broj Osoba: 4
Sprat: 10
Površina: 45m2, dvosoban
Parking: Ne
Cene 1 dan 2 dana 3 dana 4 dana 5 dana 6 dana 7 dana 8 dana 9 dana 10 dana
Cena po danu €60 €60 €60 €58.75 €58 €56.67 €55.71 €55 €54.44 €54
Cena €60 €120 €180 €235 €290 €340 €390 €440 €490 €540
*Za više od 10 dana kontaktirajte nas Emailom ili telefonom

MASLAČAK je potpuno nov, uredan, lepo uređen i svetao apartman na Novom Beogradu, u naselju Belvil. Ima odvojenu spavaću sobu i savršen je za dvoje, a pogodan je i za četvoro.

Apartman se nalazi u Belvilu, bez dileme najlepšem novom naselju u Beogradu. U sklopu ovog naselja nalazi se i veliki šoping mol - DELTA SITI, pa je raznovrsnost sadržaja zagarantovana. Sama pozicija pored reke za celo naselje poseban je kvalitet, pa ukoliko poželite, po lepom vremenu možete prošetati uređenim Savskim kejom, i svratiti na neki od brojnih splavova. Apartman sadrži dnevni boravak u čijem je sklopu i trpezarija. U dnevnoj sobi je lepa ugaona garnitura na rasklapanje, pa uz bračni ležaj u spavaćoj sobi u apartmanu komotno boravi četvoro (dva para). Iz spavaće sobe izlazi se na pristojnu terasu. Kuhinja je prirodno osvetljena, odvojena vratima od dnevne sobe i potpuno opremljena. Kupatilo je takođe dosta prostrano, sa kadom i veš mašinom. Plakar za stvari nalazi se u spavaćoj sobi.
Ako dolazite kolima, parkiranje je moguće na nekom od brojnih parkinga u samom naselju, ili u garaži tržnog centra Delta Siti. U slučaju da poželite do centra grada - autobuska i tramvajska stanica nalaze se stotinak metara daleko od apartmana. Gradskim prevozom za to će Vam biti potrebno dvadesetak minuta, a kolima (ako izbegnete jutarnje i popodnevne gužve) upola manje. Ovaj apartman u Belvilu je sjajan izbor za parove koji vole mir, šoping i rekreativne sadržaje, a odličan je izbor mesta i za predah posle dana ispunjenog poslovnim sastancima.

Opremljenost apartmana:

klima uređajterasaPristup za invalide liftkablovska TV Centralno grejanjebežični internet mašina za veškada

Ostavite komentar:

Od:
Do:
Čistoća:
Komunikacija:
Cena/Kvalitet:
Lokacija: