PLIMA apartman Beograd, Brane Crnčevića, Vračar, Slavija

60€ P
Lokacija: Vračar, Slavija
Adresa: Brane Crnčevića
Broj soba: 2
Broj Osoba: 4
Sprat: 4
Površina: 40m2, dvosoban
Parking: +25 eur
Cene 1 dan
1 osoba 60
2 osobe 60
3 osobe 70
4 osobe 80
*Za više od 10 dana kontaktirajte nas Emailom ili telefonom

PLIMA je kompletno renoviran i lepo uređen dvosoban apartman. Nalazi se nadomak Slavije i u njemu mogu boraviti četiri osobe.

Sa četrdesetak kvadrata prostora, ušuškan na četvrtom spratu stambene zgradena Vračaru, PLIMA je upadljivo nov i uredan stan na dan u Beogradu za do 4 odrasle osobe. Po ulasku u apartman praktično ćete se naći u kuhinji koja se skladno stapa sa predsobljem koje vodi u sve ostale prostorije apartmana. Prvo u nizu je kupatilo, lepo i jednostavno sa prijatnom kombinacijom keramike i drveta i modernom kombinacijom boja. Druga je spavaća soba u kojoj su garderober, bračni ležaj i dva noćna stočića, ponovo u prijatnim i blagim tonovima. Poslednja je dnevna soba u čijem je uglu spakovana i omanja trpezarija, šarmantna ugaona garnitura koja se rasklapa u bračni ležaj i konačno mali francuski balkon koji gleda na tihu jednosmernu vračarsku uličicu. U njemu mogu spavati do četriri osobe (u aranžmanu 2+2). 
U neposrednoj blizini Hrama Svetog Save i Trga Slavija, te i Univerzitetske dečije bolnice, PLIMA je izvrsno pozicionirana za najrazličitije vrste posetialaca. Administrativno srce države je na pešačkoj udaljenosti od apartmana, kao i mnoge turističke znamenitosti a blizu je i prvi Mekdonalds restoran otvoren iza gvozdene zavese. U kraju su supermarketi, razne prodavnice, klubovi, kafići pa čak i neki od poznatijih restorana i Muzej Nikole Tesle. Sve u svemu lokacija može ispuniti potrebe mnogih. Parking duž ulice je ograničen na do 3 tri sata, a najbliži javni parking je na desetak minuta peške od zgrade. Gusta mreža različitih vidova gradskog prevoza u komšiluku, pak obezbeđuje izvrsnu povezanost sa drugim delovima grada. Sve u svemu, ako želite lep i nov apartman a budžet vam nije preterano ograničen, imajte u vidu i PLIMU.

Opremljenost apartmana:

klima uređajbežični internet lifttuš Centralno grejanjefrancuski balkon kablovska TV

Ostavite komentar:

Od:
Do:
Čistoća:
Komunikacija:
Cena/Kvalitet:
Lokacija: