FORTUNAapartman Beograd, Kralja Petra, Strogi centar

90€ P
Lokacija: Strogi centar
Adresa: Kralja Petra
Broj soba: 3
Broj Osoba: 5
Sprat: 2
Površina: 55m2, trosoban
Parking: +5 eur
Cene 1 dan 2 dana 3 dana 4 dana 5 dana 6 dana 7 dana 8 dana 9 dana 10 dana
Cena po danu €90 €90 €90 €90 €90 €90 €90 €90 €90 €90
Cena €90 €180 €270 €360 €450 €540 €630 €720 €810 €900
*Za više od 10 dana kontaktirajte nas Emailom ili telefonom

FORTUNA je u našem slučaju drugo ime za čistoću i urednost: to je jedan besprekorno doteran apartman sa dve spavaće sobe, lociran u strogom centru Beograda. Prima pet osoba i ima i garažu koja ulazi u cenu apartmana.

Ako tražite pristupačan stan za kratkoročni najam u strogom centru Beograda sa garažom, apartman FORTUNA je jedan od najboljih izbora koje možete napraviti. Sa skoro šezdeset kvadrata i dve spavaće sobe, ovaj apartman predstavlja veoma komotnu varijantu za smeštaj čak petoro ljudi, u relativno fleksibilnom aranžmanu spavanja (1+1+1+2, odnosno dvoje na bračnom i troje na singl ležajevima). Dnevna soba je najskromnija – nalazi se tik do ulaza i raspolaže samo jednim dvosedom. Međutim, pošto se trpezarijski prostor nadovezuje na nju, svih pet gostiju (pa i jedan njihov gost) mogu zajedno da je koriste. Kuhinja je relativno mala, ali sasvim pristojno opremljena sa dve radne površine. Iako pragmatično prilagođen kratkoročnom najmu (što podrazumeva pomalo spartanski enterijer), apartman FORTUNA pripada grupi apartmana u kojima važe najviši standardi higijene. Pritom, zahvaljujući veš mašini, garderoberima u sobama i opremljenosti kuhinje, stan se može okarakterisati kao dobar i za produžene boravke. Tako da, ako želite pristupačan i fantastično održavan apartman za petoro, FORTUNA predstavlja odličan izbor.
Postoje još tri kvaliteta koja ga apsolutno izdvajaju od ostatka ponude: lokacija, cena i garaža. Smešten u jednoj od najstarijih gradskih četvrti, na gornjem Dorćolu, apartman FORTUNA je u kulturnom, istorijskom i turističkom centru grada. Knez Mihajlova ulica, Kalemegdan, beogradska Silikonska dolina (ulica Strahinjića Bana), pa i Skadarlija su udaljeni po par minuta šetnje, kroz inače prijatan (i svim uslužnim delatnostima opskrbljen) kraj. Cena u rangu hostelske ga čini prvim izborom za grupu mladih prijatelja ili veću mladu porodicu koji su na limitiranom budžetu u turističkoj poseti prestonici. Poslednji i ubedljivo najprestižniji element je, bar kada je ovaj deo grada u pitanju, postojanje sopstvene garaže.  Da sumiramo, ako tražite pristupačan stan u strogom centru Beograda sa garažom za pet osoba, FORTUNA vam je krajnje naklonjena. 

Opremljenost apartmana:

klima uređajkablovska TVKrevetac dostupan na upit liftbežični internet Centralno grejanjegaraža mašina za veštuš

Prosečna ocena korisnika na osnovu usluge:

2.50 Čistoća
Komunikacija
Cena/Kvalitet
Lokacija

Komentari korisnika:

user-1
18 Decembar, 2019

Odličan apartman, vlasnik je jako ljubazan i pravi domaćin. Apartman je veoma čist i uredan, ništa ne fali i preporučujem ga svakome.

Čistoća 5 Komunikacija 5 Cena/Kvalitet 5 Lokacija 5
user-1
18 Avgust, 2019

Prostran, udoban i izuzetno čist stan. Fantastična lokacija. Kada tome dodamo izuzetno ljubaznog i gostoljubivog domaćina dobijemo nezaboravan boravak u prelijepom Beogradu. Moja porodica i ja ćemo sigurno doći opet.

Čistoća 5 Komunikacija 5 Cena/Kvalitet 5 Lokacija 5
user-1
15 Mart, 2018

Odličan stan. Odlična lokacija. Odlična cena. Ljubazan domaćin. Moja porodica i ja prezadovoljni. Sigurno ćemo doći opet.

Čistoća 0 Komunikacija 0 Cena/Kvalitet 0 Lokacija 0
user-1
07 Februar, 2017

Jako lep i prijantan apartman na odličnoj lokaciji. Svidja mi se što je bio zaista čist. Sve preporuke!

Čistoća 0 Komunikacija 0 Cena/Kvalitet 0 Lokacija 0

Ostavite komentar:

Od:
Do:
Čistoća:
Komunikacija:
Cena/Kvalitet:
Lokacija: