Parking

LOTOS apartman Beograd, Zdravka Čelara, Centar, Hala Ponir

Dodaj na spisak 

* 60€ Prikazana cena je prosečna dnevna cena za petodnevni najam za dve osobe. Za detaljan cenovnik kliknite OVDE Cenovnik
Lokacija: Centar, Hala Ponir
Adresa: Zdravka Čelara
Broj soba: 2
Broj osoba: 2
Sprat: 0
Povrsina: 60m2, dvosoban
Parking: Da

Luksuzan apartman za dve osobe, sa parkingom u dvorištu, lociran u širem centru grada u blizini Hale Pionir.

Apartman LOTOS je prefinjen koliko i cvet čije ime nosi - u pitanju je luksuzan apartman za dve osobe sa parkingom u Beogradu. Lokacijski pripada širem centru Beograda ali neposrednom okruženju ne fali sadržaja - mnoštvo interesantnih kafića, klubova i kultni restoran Lorenco i Kakalamba su komšiluku. Od parka Tašmajdan i istoimenog sportskog centra deli Vas desetak minuta lagane šetnje i isto toliko do Hale Pionir. Blizu je i Botanička bašta Jevremovac. Autobuske i trolejbuske stanice su na par stotina metara od apartmana, a parking mesto je u dvorištu same zgrade.
Enterijer je iznad proseka kratkoročnog apartmanskog smeštaja u Beogradu i odličan izbor za one koji znaju da cene kvalitetan prostor. Gro apartmana zauzima zaista izvanredno uređen prostor koji spaja dnevnu sobu, kuhinju i trpezariju u studio otvorenog koncepta. Savremen pristup dizajnu, jasne linije i interesantni motivi, zanimljiva paleta boja karakterišu ovaj izuzetno funkcionalan prostor. Kuhinjski elementi i oprema su u crno-belom kontrastu, a prohrom i staklo u trpezariji pojačavaju osećaj ekskluzivnosti. Garnituru za sedenje u dnevnoj sobi čine dva dvoseda i ligeštul, LCD televizor pozamašne dijagonale, a krasi je mnoštvo interesantnih postmodernističkih ukrasnih detalja. Spavaća soba ima udoban bračni ležaj, pozamašan ugradni garderober koji se prostire čitavom širinom sobe, a sadrži i dodatni televizor. Kupatilo se i stilski i funkcionalnošću uklapa u ostatak apartmana o čemu svedoči i jedan nesvakidašnji, a u suštini oštrouman detalj - zidni sat koji možete videti i iz tuš kabine od prozirnog stakla. Bez obzira na poroznost granice dobrog ukusa i kiča, LOTOS je retko ambivalentan u dizajnerskom izrazu.  
Ovaj niz karakteristika LOTOS čini apartmanom koji sigurno pripada višoj klasi i odabranoj klijenteli. Preporučujemo ga ozbiljnim poslovnim ljudima kojima budžet treba da obezbedi komfor i stil, kao i ozbiljnim parovima za ozbiljne romanse. Ovaj luksuzni apartman za dvoje sa parkingom (parking mesto je u dvorištu zgrade) u interesantnom delu Beograda može postati mesto mnogih lepih uspomena. Dobro došli!

Opremljenost apartmana:

  • klima uređaj
  • parking
  • Centralno grejanje
  • dodatni TV u spavaćoj
  • kablovska TV
  • tuš
  • bežični internet

Mapa

Komentari (0)

Ostavi komentar