TAG 3apartman Beograd, Antifašističke borbe, Novi Beograd

50€
Lokacija: Novi Beograd
Adresa: Antifašističke borbe
Broj soba: 2
Broj Osoba: 4
Sprat: 6
Površina: 50m2, dvosoban
Parking: Ne
Cene 1 dan 2 dana 3 dana 4 dana 5 dana 6 dana 7 dana 8 dana 9 dana 10 dana
Cena po danu €50 €50 €50 €48.75 €48 €47.5 €47.14 €46.25 €45.56 €45
Cena €50 €100 €150 €195 €240 €285 €330 €370 €410 €450
*Za više od 10 dana kontaktirajte nas Emailom ili telefonom

TAG 3 je dvosoban stan na dan u blizini Štark Arene. Prima četiri osobe i sa ostala tri TAG apartmana je pogodan smeštaj za veću grupu.

Sa skoro pedeset kvadrata prostora podeljenih između svega tri prostorije, TAG 3 je estetski nesvakidašnja i vrlo interesantan apartman za kratkoročni smeštaj nadomak Beogradske Arene. Deo celine sa još tri slične jedinice, sa kojima deli zajednički “foaje” (u nedostatku bolje reči). Na predsoblje sa džinovskim grejačem za peškire i prilazom malom i fino uređenom kupatilu nadovezuje se dnevna soba otvorenog koncepta sa čajnom kuhinjicom uglavljenom u nišu u zidu, lepim modernim dvosedom, i impozantnim izborom knjiga za jedinicu namenjenu kratkoročnom smeštaju. Iza staklenih, potpuno providinih vrata se nalazi spavaća soba sa velikim, lepim, bračnim ležajem sa tapaciranim uzglavljem i ugradnim kombinovanim garderoberom koji pokriva čitavu stranu zida pokraj kreveta.  Drugu polovinu sobe čini zatvorena terasa koja je preinačena u omanju prostoriju za druženje – tu su stočić stolica na rasklapanje, pa čak i stereo uređaj – te predstavlja izvrsno mesto za jutarnju, dnevnu ili večernju kafu (ili bilo koji drugi napitak).
TAG 3 spada u grupu stanova na dan blizu beogradske Arene, na Novom Beogradu. Taj lokalitet je posebno popularan za kratkoročni smeštaj tokom nekih od mnogobrojnih kulturnih ili sportskih događaja koji se odvijaju pod krovom ove najveće zatvorene dvorane na ovom delu Balkana, ali i kada se taj “detalj” apstrahuje kraj je prilično praktičan i za život i za smeštaj. Tome u prilog ide blizina autoputa, dobra povezanost sa skoro svim delovima grada i korisni sadržaji u blizini (Grčko kiparski trgovinski centar, Buvlja pijaca, mnoštvo intersantnih kafića itd.). Stoga ako tražite smeštaj blizu beogradske arene, TAG 3 je jedna od opcija.

Opremljenost apartmana:

klima uređajterasa liftkablovska TV Centralno grejanjetuš mikrotalasna rerna

Ostavite komentar:

Od:
Do:
Čistoća:
Komunikacija:
Cena/Kvalitet:
Lokacija: