MUTAP apartman Beograd, Mutapova, Centar, Slavija

Dodaj na spisak 

* 48€ Prikazana cena je prosečna dnevna cena za petodnevni najam za dve osobe. Za detaljan cenovnik kliknite OVDE Cenovnik
Lokacija: Centar, Slavija
Adresa: Mutapova
Broj soba: 2
Broj osoba: 5
Sprat: 1
Povrsina: 70m2, dvosoban
Parking: Ne

MUTAP je moderan apartman sa dve spavaće sobe, u mirnoj ulici u blizini Slavije. Može da primi pet odraslih osoba.

Sa svojih sedamdeset kvadrata apartman MUTAP, pruža solidan komfor za kratkoročni boravak pet osoba u Beogradu. Aranžman spavanja je 2+2+1, odnosno po dvoje na bračnim ležajevima i jedno na sofi koja se rasklapa u dnevnom boravku. Spavaće sobe i predsoblje imaju garderobere tako da ne bi trebalo da imate poteškoća sa odlaganjem stvari, čak i pri punoj popunjenosti. Standardnoj aparaturi u kuhinji pridodat je i lep aparat za kafu. Dizajn enterijera u ovom apartmanu je prilično jedinstven: iako pomalo minimalistički opremljen kombinuje moderne svedene forme i kitnjaste, gotovo stilske elemente (posebno kod osvetljenja). Tako ćete, pored utiska prostranosti uživati i u jedinstvenom estetskom ugođaju. Dve stvari koje ga baš ne kvalifikuju zgodnim za produžene boravke su činjenica da ima samo jedno kupatilo (pomalo problematično kada je svih pet osoba tu) i nedostatak veš mašine. 
Apartman se nalazi u mirnom kraju Vračara, Čuburskog Parka i Hrama Svetog Save. Jedan od od mnogih apartmana u blizini Trga Slavija. Gotovo sve bitnije potrebštine naći ćete u okruženju od par stotina metara, a tu uključujemo i sveže namirnice, pošto je i u blizini Kalenić Pijaca. Inače, kraj Vračara u kome se nalazi je poznat i po nekim od kultnih restorana i kafana (Trandafilović, Orač itd.). Parkiranje je moguće duž ulice, a stanice nekoliko tipova gradskog prevoza su na manje od stotinu koraka. Do centralnog gradskog trga i Knez Mihajlove ulice možete stići i laganom dvadesetominutnom šetnjom. Dakle, ako tražite relativno povoljan smeštaj u Beogradu blizu Slavije, MUTAP zavređuje vašu pažnju.

Opremljenost apartmana:

  • klima uređaj
  • tuš
  • Centralno grejanje
  • kablovska TV
  • bežični internet

Mapa

Komentari (0)

Ostavi komentar