EUREKAapartman Beograd, Uroša Martinovića, Novi Beograd, Savada

65€ P
Lokacija: Novi Beograd, Savada
Adresa: Uroša Martinovića
Broj soba: 2
Broj Osoba: 4
Sprat: 1
Površina: 44m2, dvosoban
Parking: +5 eur
Cene 1 dan 2 dana 3 dana 4 dana 5 dana 6 dana 7 dana 8 dana 9 dana 10 dana
Cena po danu €65 €65 €65 €65 €65 €65 €65 €65 €65 €65
Cena €65 €130 €195 €260 €325 €390 €455 €520 €585 €650
*Za više od 10 dana kontaktirajte nas Emailom ili telefonom

EUREKA je dvosoban stan na dan u Savadi za četiri osobe. Simpatično je uređen, ima terasu i obezbeđeno parking u podzemnoj garaži.

EUREKA je dopadljivo uređen prostor od četrdeset pet kvadrata površine, podeljenih između predsoblja, kupatila, dnevne sobe sa pripojenom kuhinjom i spavaće sobe koja je nešto manjih dimenzija. Predviđen je za najviše četiri gosta, odnosno dvoje može da spava na bračnom ležaju u spavaćoj sobi dok drugo dvoje može da podeli udoban trosed u dnevnoj sobi koji se rasklapa. U malu i vrlo pristojno opremljenu kuhinju se može ući i iz dnevne i iz spavaće sobe, a trpezarijski deo sa okruglim stolom za četiri osobe je tik do nje, funkcionalno  odvojen od ostatka dnevne sobe. Iz dnevne sobe se može izaći i na malu terasu, koja ima još jedan set za sedenje. U spavaćoj sobi nestandardnih dimenzija. je pored bračnog ležaja (kome možete prići samo sa jedne strane) ormar sa klizećim vratima i dodatni TV, pa pri punoj popunjenosti niko neće ostati uskraćen za gedanje omiljenih programa pred spavanje. Enterijerom dominira lepa i vedra paleta boja, a ukrasni detalji su nenaetljivi i doprinose opštem dobrom utisku. Pošto ima i veš mašinu i dovoljno mesta za odlaganje stvari, preporučili bismo ga i za produžene boravke  Cena varira u odnosu na broj gostiju, a i u zavisnosti od toga da li želite parking pa vas savetujemo da konsultujete detaljan cenovnik pre bukiranja.
Savada je potpuno novo naselje na Novom Beogradu čija reputacija dosta duguje njegovim prvim komšijama, A Bloku i Belvilu, koji makar u projektantskom smislu ostavljaju bolji utisak. Lokacija je izvrsna, kako zbog blizine bitnih saobraćajnica tako i zbog količine interesantnih sadržaja: Delta Siti šoping mol, restorani, kafići i mnoge uslužne delatnosti su na svega par minuta hoda, dok je Savski kej, sa svojom plejadom splavova na nekih desetak. Drugim rečima u bliskom okruženju naći će se ponešto za svakoga. Sve u svemu, ako želite kratkoročni smeštaj u Savadi, za četiri osobe sa garažom, EUREKA vam to i pruža.

Opremljenost apartmana:

klima uređajterasatuš liftkablovska TVTV u spavaćoj Centralno grejanjebežični internet mašina za vešgaraža

Ostavite komentar:

Od:
Do:
Čistoća:
Komunikacija:
Cena/Kvalitet:
Lokacija: