Parking

EUREKA apartman Beograd, Uroša Martinovića, Novi Beograd, Savada

Dodaj na spisak 

* 50€ Prikazana cena je prosečna dnevna cena za petodnevni najam za dve osobe. Za detaljan cenovnik kliknite OVDE Cenovnik
Lokacija: Novi Beograd, Savada
Adresa: Uroša Martinovića
Broj soba: 2
Broj osoba: 4
Sprat: 1
Povrsina: 44m2, dvosoban
Parking: Garaža

EUREKA je dvosoban stan na dan u Savadi za četiri osobe. Simpatično je uređen, ima terasu i obezbeđen parking u podzemnoj garaži.

EUREKA je dopadljivo uređen prostor od četrdeset pet kvadrata površine, podeljenih između predsoblja, kupatila, dnevne sobe sa pripojenom kuhinjom i spavaće sobe koja je nešto manjih dimenzija. Predviđen je za najviše četiri gosta, odnosno dvoje može da spava na bračnom ležaju u spavaćoj sobi dok drugo dvoje može da podeli udoban trosed u dnevnoj sobi koji se rasklapa. U malu i vrlo pristojno opremljenu kuhinju se može ući i iz dnevne i iz spavaće sobe, a trpezarijski deo sa okruglim stolom za četiri osobe je tik do nje, funkcionalno  odvojen od ostatka dnevne sobe. Iz dnevne sobe se može izaći i na malu terasu, koja ima još jedan set za sedenje. U spavaćoj sobi nestandardnih dimenzija. je pored bračnog ležaja (kome možete prići samo sa jedne strane) ormar sa klizećim vratima i dodatni TV, pa pri punoj popunjenosti niko neće ostati uskraćen za gedanje omiljenih programa pred spavanje. Enterijerom dominira lepa i vedra paleta boja, a ukrasni detalji su nenaetljivi i doprinose opštem dobrom utisku. Pošto ima i veš mašinu i dovoljno mesta za odlaganje stvari, preporučili bismo ga i za produžene boravke a u njegovu, ne baš malu cenu, uključeno je i korišćenje garaže. Inače, cena varira u odnosu na broj gostiju pa vas savetujemo da konsultujete detaljan cenovnik pre bukiranja.
Savada je potpuno novo naselje na Novom Beogradu čija reputacija dosta duguje njegovim prvim komšijama, A Bloku i Belvilu, koji makar u projektantskom smislu ostavljaju bolji utisak. Lokacija je izvrsna, kako zbog blizine bitnih saobraćajnica tako i zbog količine interesantnih sadržaja: Delta Siti šoping mol, restorani, kafići i mnoge uslužne delatnosti su na svega par minuta hoda,  dok je Savski kej, sa svojom plejadom splavova na nekih desetak. Drugim rečima u bliskom okruženju naći će se ponešto za svakoga. Sve u svemu, ako želite kratkoročni smeštaj u Savadi, za četiri osobe sa garažom, EUREKA vam to i pruža.

Opremljenost apartmana:

  • klima uređaj
  • terasa
  • dodatni TV u spavaćoj
  • lift
  • kablovska TV
  • tuš
  • Centralno grejanje
  • bežični internet
  • veš mašina
  • garaža

Mapa

Komentari (0)

Ostavi komentar