VENAC apartman Beograd, Topličin venac, Strogi centar

Dodaj na spisak 

* 34€ Prikazana cena je prosečna dnevna cena za petodnevni najam za dve osobe. Za detaljan cenovnik kliknite OVDE Cenovnik
Lokacija: Strogi centar
Adresa: Topličin venac
Broj soba: 1
Broj osoba: 4
Sprat: 0
Povrsina: 27m2, jednosoban
Parking: Ne

VENAC je renoviran, mali, studio za četiri osobe. Nalazi se u prizemlju stare zgrade u strogom centru Beograda.

Sa malo više od 25 kvadrata površine, VENAC je jedan od najmanjih stanova upriličenih za dnevno izdavanje u strogom centru Beograda. Zahvaljujući dobroj organizaciji prostora u njega su uspešno spakovane ugaona garnitura, bračni ležaj, čajna kuhinja sa šankom za doručak i malo kupatilo sa zidanom tuš kabinom. Zaista lepa kombinacija boja i nekoliko tipova osvetljenja, stvaraju sveukupno ušuškan ambijent. To je posebno važno zbog toga što struktura same zgrade i orjentacija stana ka svetlarniku, znatno umanjuju količinu dnevne svetlosti koja dopire u stan. Može da primi četiri osobe, ukoliko su jako bliske – dakle manju porodicu ili grupu mladih prijatelja. Dvoje može podeliti garnituru, a drugo dvoje mogu na bračni ležaj (2+2).
Izbor ovog smeštaja znači da ćete biti nagrađeni lokacijom, koja je zaista zavidna. VENAC je stan na dan na Topličinom Vencu, koji je udaljen od Knez Mihajlove tričavih dva minuta šetnje. Do Zelenog Venca je potrebno otprilike isto toliko, dok će Vam do Kalemegdana ili Savamale biti potrebno čitavih pet. Za one koji dolaze kolima, blizu je garaža Obilićev Venac, pošto je parking u okolnim ulicama (koje su deo pešačke zone) praktično neizvodljiv. Ukratko, ako baš žudite za ovom lokacijom a ne smeta vam mali prostor, VENAC je jedan od mogućih izbora.

Opremljenost apartmana:

  • klima uređaj
  • tuš
  • Centralno grejanje
  • kablovska TV
  • bežični internet

Mapa

Komentari (0)

Ostavi komentar