dolazak i odlazak u apartman

Dolazak i Odlazak

Dolazim u jutarnjim časovima, mogu li odmah ući u apartman?
- U naše apartmane ulazi se najranije u 14 časova. Ranije je moguće ući u slučaju da je apartman slobodan dan pred vaš dolazak, odnosno da vlasnik ima uslove da Vas useli u spreman apartman ranije. Svakako je najbolje da se o mogućnosti ranijeg ulaska raspitate kod nas.

Ko će mi dati ključeve?
- Na adresi apartmana uvek će Vas sačekati osoba koja će Vas uvesti u stan, sa Vama potpisati ugovor, predati Vam ključeve i izvršiti naplatu. Broj telefona, ime osobe i tačnu adresu apartmana dobićete od nas u potvrdi rezervacije

Dolazim u pola noći. Šta onda?
- U BEOAPARTMAN ste dobrodošli u bilo koje doba dana ili noći. Dakle, ulazak u apartman je moguć od 0-24h. Molimo Vas samo da nas o vremenu Vašeg dolaska prethodno obavestite, tim pre ako se radi o noćnim ili ranim jutarnjim dolascima. 

Šta da radim sa ključevima kad dođe vreme odlaska?
- U najvećem broju slučajeva ključevi se ostavljaju na prethodno dogovoreno i za to namenjeno mesto. Zadržavamo pravo da na naš zahtev na čas Vašeg odlaska dođe osoba koja bi preuzela ključeve.

Hteo bih da moj prijatelj preuzme ključeve pre mog dolaska.
- Moguća je i varijanta da neko umesto Vas preuzme ključeve. U tom slučaju ta osoba bi bila dužna i da sa nama potpiše ugovor i izvrši plaćanje. Po Vašem dolasku svakako bi bilo neophodno da se evidentirate - upišete u knige gostiju.