OLIMPIKapartman Beograd, Ugrinovački put, Zemun, Altina

250€ P
Lokacija: Zemun, Altina
Adresa: Ugrinovački put
Broj soba: 2
Broj Osoba: 4
Sprat: 0
Površina: 130m2, dvosoban
Parking: parking u dvorištu
Cene 1 dan 2 dana dana
1 osoba 250 500
2 osobe 250 500
3 osobe 270 540
4 osobe 290 580
*Za više od 10 dana kontaktirajte nas Emailom ili telefonom

OLIMPIK je zapravo privatni spa centar u kome je moguće i prespavati. Uz informaciju da ima bazen 10x5 metara, đakuzi za osmoro, saunu, te da su dozvoljene žurke za do 17 osoba (cena za dve osobe je 300 EUR/dan, a svaka sledeća doplaćuje +20 EUR).

Kao ni njegovim retkim prethodnicima, ni OLIMPIKU ne možemo dati etiketu klasičnog apartmana. U pitanju je grandiozno opremljena, (u osnovi spa, a potom i smeštajna) jedinica čiji kvaliteti i namena postaju očigledni na prvi pogled. Pored smeštajnog dela – upakovanog u smelu kombinaciju boja i nameštaja obloženih akcentnim tapaciranim zidovima – nalazi se i banjski odnosno spa prostor, sa kvalitetima i sadržajima kojima se može pohvaliti još svega jedan objekat iz ponude. Pored prelepog bazena zavidne zapremine, tu je đakuzi za čak osam osoba, te šez-lanž sedeljke i jedna finska sauna. I sve to u enterijeru u kome smenjiju ukrasni motivi pećine i svetilišta…OLIMPIK je sa estetske tačke gledišta nezaboravan.
Ono što ga izdvaja od svih ostalih je njegova multifunkcionalnost. OLIMPIK je pored mogućnosti da bude romantična oaza za dvoje, predviđen i za intimne sedeljke, momačke, ili devojačke večeri, pa čak i prave pravcate žurke do 17 osoba po ceni koja se, imajući u vidu ono što nudi može smatrati i krajnje pristupačnom. Pritom, ušuškan u okviru specijalizovanog hotela na Ugrinovačkom putu , izdvojen od vreve a opet blizu grada, OLIMPIK je i povoljno pozicioniran – iako se do ovakvih prostora namenski prelaze i daleko veće distance.
Sve u svemu, ako ste tražili apartman sa bazenom, spa oazu ili prostor za žurku za čak 17 osoba, OLIMPIK ne smete propustiti!

Opremljenost apartmana:

Centralno grejanjeđakuzi kada kablovska TVSauna bežični internet tuš

Ostavite komentar:

Od:
Do:
Čistoća:
Komunikacija:
Cena/Kvalitet:
Lokacija: