HUGOapartman Beograd, Čika Ljubina, Strogi centar

44€
Lokacija: Strogi centar
Adresa: Čika Ljubina
Broj soba: 2
Broj Osoba: 3
Sprat: 6
Površina: 33m2, dvosoban
Parking: Ne
Cene 1 dan 2 dana 3 dana 4 dana 5 dana 6 dana 7 dana 8 dana 9 dana 10 dana
Cena po danu €45 €45 €45 €45 €44 €43.33 €42.86 €42.5 €42.22 €42
Cena €45 €90 €135 €180 €220 €260 €300 €340 €380 €420
*Za više od 10 dana kontaktirajte nas Emailom ili telefonom

HUGO je vrlo povoljan apartman sa odvojenom spavaćom sobom, smešten u srcu Beograda, i jedini apartman iz naše ponude koji nema TV?! A za njim i nema potrebe, jer je Knez Mihajlova maltene pred vratima, a u njoj je mnogo kafića sa TV-om.

Ovaj, tehnički gledano dvosoban stan, u suštini predstavlja temeljno preuređeno potkrovlje zgrade koja se nalazi na jednoj od najcentralnijih lokacija u Beogradu. Uređen u minimalističkom ali urbanom maniru, sastoji se od 3 odvojene prostorije. Prva je, u nedostatku boljeg opisa dnevna soba sa funkcionalno odeljenom kuhinjicom i trpezarijskim prostorom. Na nju se sa jedne strane nadovezuje malo i skromno kupatilo sa ugradnim tušem, a sa druge, dosta dopadljiva spavaća soba sa dva ležaja koja su spojena u bračni i garderoberom solidnih dimenzija. Zahvaljujući klik-klak sofi u dnevnoj sobi, u apartmanu mogu spavati 3 osobe (u aranžmanu 2+1). Iako je uopšteno posmatrano skromno opremljen, apartman ima mnoštvo ukrasnih detalja koji doprinose lepom, urbanom i posve mladalačkom ambijentu.  
Lokacija je bez sumnje, zavidna. Sa prozora gledate u srce pešačke zone i glavne gradske promenade – Knez Mihajlove ulice – tako da se slobodno može reći da ćete biti smešteni u tački koju drugi dolaze da vide. Za razliku od većine apartmana koji su u blizini te lokacije, cena dnevnog najma HUGA će sigurno pobrati simpatije tražitelja budžetskog smeštaja u centru Beograda. Apartman bukvalno sam sebe preporučuje grupicama prijatelja na gradskom odmoru, ili manjoj porodici koja želi da provede lep vikend u Beogradu, bez kola. Odličan je i kao baza za noćne izlaske. Sve u svemu, ukoliko tražite jeftin smeštaj u blizini Knez Mihailove ulice, HUGO je odličan izbor. 

Opremljenost apartmana:

klima uređajbežični internet lifttuš Centralno grejanje mašina za veš

Ostavite komentar:

Od:
Do:
Čistoća:
Komunikacija:
Cena/Kvalitet:
Lokacija: