BAŠTAapartman Beograd, Uroša Martinovića, Novi Beograd, Belvil

55€
Lokacija: Novi Beograd, Belvil
Adresa: Uroša Martinovića
Broj soba: 1
Broj Osoba: 2
Sprat: 0
Površina: 37m2, jednosoban
Parking: Ne
Cene 1 dan 2 dana 3 dana 4 dana 5 dana 6 dana 7 dana 8 dana 9 dana 10 dana
Cena po danu €55 €55 €55 €55 €55 €55 €55 €55 €55 €55
Cena €55 €110 €165 €220 €275 €330 €385 €440 €495 €550
*Za više od 10 dana kontaktirajte nas Emailom ili telefonom

BAŠTA je vrhunski studio apartman na Novom Beogradu. Nalazi se na prizemlju najlepšeg novoizgrađenog stambenog kompleksa u Beogradu i ima ogromnu pripadajuću terasu. Savršeno je mesto za dvoje.

BAŠTA je apartman za dvoje koji traže visoko kvalitetan smeštaj i visoku kulturu stanovanja u svom neposrednom okruženju. Iako retkost u Beogradu, takvi smeštajni kapaciteti postoje i smešteni su uglavnom na Novom Beogradu. A BLOK je prvi komšija (u našim očima nedovoljno) hvaljenog Belvila, koji ga svojom zelenom gradnjom i visokim esteskim i građevinskim kriterijumima pomalo i prevazilazi. Mada bi se za sve apartmane u ovoj novoj meki urbanog stanovanja moglo reći da su jedinstveni, apartman BAŠTA se zahvaljujući svojoj simpatičnoj terasi u prizemlju izdavaja i od njih. Sam stan je studio otvorenog koncepta koji odiše novinama i kvalitetom: od kvaka do saniatrija i prekidača – sve je daleko iznad beogradskog proseka i u potpunosti usklađeno sa očekivanjaima stanovanja u 21 veku. Osim funkcionalnih prostorija uobičajenih za jedan savremen studio apartman, u ovom stanu je pametnom organizacijom prostora odvojen i radni prostor odmah naspram prelepe kuhinjice. U stanu ima dosta lepih ukrasnih detalja i savim dovoljno mesta za odlaganje stvari. U pitanju je zaista izuzetno prijatno mesto za kratkoročni boravak.
Lokacijski, BAŠTA je jedan od boljih izbora za korporativne klijente pošto je u blizini poslovnih košnica Novog Beograda. Međutim, ni turistički posetioci neće ostati uskraćeni za prednosti koje ovaj deo grada nudi. Odlična je baza za šoping turu, pošto je u komšiluku čuveni DELTA CITY  šoping mol, a i uvek živahan Savski Kej sa ešalonom splavova klubova u bloku 70a je na svega deset minuta hoda. Veza sa centrom grada, ukoliko vam je potrebna, je prilično dobra - možete birati između nekoliko vidova prevoza (brojni autobusi ili neka od 4 tramvajske linije). Parking je moguć na par minuta udaljenom, otvorenom, ali i neobezbeđenom parkingu salona nameštaja. Sve u svemu, ako tražite studio za dvoje u baš novoj zgradi i atraktivnom okruženju, BAŠTA je baš mesto za vas. Možda i najvažnije uz njega i dolazi parking mesto uključeno u cenu, tako da ako tražite stan na dan u bloku A sa parkingom, BAŠTA je jedan od dostupnih izbora,
 

Opremljenost apartmana:

klima uređajbežični internet Centralno grejanjetuš terasaPristup za invalide kablovska TV

Prosečna ocena korisnika na osnovu usluge:

3.70 Čistoća
Komunikacija
Cena/Kvalitet
Lokacija

Komentari korisnika:

user-1
18 April, 2022

Prelep apartman

Čistoća 5 Komunikacija 5 Cena/Kvalitet 4 Lokacija 4
user-1
21 Novembar, 2016

NAJLEPSI I U NAJLEPSEM KRAJUUUUUU TOP

Čistoća 0 Komunikacija 0 Cena/Kvalitet 0 Lokacija 0
user-1
10 Oktobar, 2016

NAJBOLJI APARTMAN U BG

Čistoća 5 Komunikacija 5 Cena/Kvalitet 5 Lokacija 5
user-1
08 Septembar, 2016

DOLAZIM IZ ZÜRICHA I TVRDIM DA JE OVAJ APARTMAN NAJLEPSI U SVAKOM SMISLU TE RECI OD 1 DO 10 DAJEM 1000 SVAKA CAST

Čistoća 5 Komunikacija 5 Cena/Kvalitet 5 Lokacija 5

Ostavite komentar:

Od:
Do:
Čistoća:
Komunikacija:
Cena/Kvalitet:
Lokacija: