Parking

ATRIJUM apartman Beograd, Jurija Gagarina, Novi Beograd, A blok

Dodaj na spisak 

* 44€ Prikazana cena je prosečna dnevna cena za petodnevni najam za dve osobe. Za detaljan cenovnik kliknite OVDE Cenovnik
Lokacija: Novi Beograd, A blok
Adresa: Jurija Gagarina
Broj soba: 1
Broj osoba: 4
Sprat: 1
Povrsina: 37m2, jednosoban
Parking: Garaža

ATRIJUM je veliki studio apartman za četiri osobe u Bloku A. Ima grandioznu terasu i parking mesto u podzemnoj garaži, koje je uključeno u cenu najma.

Ugnežđen na prvom spratu potpuno nove zgrade u potpuno novom naselju na Novom Beogradu, ATRIJUM je moderno uređen studio apartman od skoro četrdeset kvardata sa mnoštvom estetskihkvaliteta. Ima predsoblje, simpatično kupatilo sa tuš kabinom i veš mašinom i jednu zaista veliku prostoriju u kojoj su sve ostale časti apartmana (dnevna, spavaća i čajna kuhinja između kojih su granice funkcionalnog tipa). Apartman je zaista živopisno ukrašen. Od šarenih prostirki na podu, preko interesantnih rešenja osvetljenja, kopija apstraknih platna na zidovima i gomile sitnih ukrasnih detalja, jasno je da je ATRIJUM predviđen za one kojima prija blaga doza ekscentričnog. Aranžman spavanja je 2+2, odnosno dvoje na bračnom ležaju,  a drugo dvoje na ugaonoj garnituri koja se rasklapa. Međutim, odlika koja ATRIJUM izdvaja od većine stanova na dan u A Bloku je zbilja ogromna terasa, sa ukrasnim zelenilom koje skriva od pogleda. Tu je i simpatičan set za sedenje za dvoje.
Ono što po pitanju lokacije važi za ostale apartmane u Bloku A, važi i za ATRIJUM – izvrsno je pozicioniran za sve koji žele smeštaj na Novom Beogradu. U blizini samog rezidencijalnog bloka je  šoping Mol (Delt Siti), čak dva trgovinska centra (sa hipermarketima), šetalište uz reku Savu sa nepreglednim nizom splavova (klubova, kafića i restorana), a u letnjim mesecima vas od Ade Ciganlije deli samo dvominutna vožnja “rečnim taksijem”. Na kraju, u cenu dnevnog najma uključeno je i korišćenje parking mesta u garaži zgrade, što predstavlja ogromnu prednost jer parking mesta na otvorenom nema puno, a potražnja je velika. Tako da, ako želite apartman sa garažom i ogromnom terasom u A Bloku, ATRIJUM ispunjava sve vaše zahteve.

Opremljenost apartmana:

  • klima uređaj
  • kablovska TV
  • lift
  • bežični internet
  • veš mašina
  • garaža
  • terasa
  • kada

Mapa

Komentari (0)

Ostavi komentar