LEDapartman Beograd, Uroša Martinovića, Novi Beograd, Savada

60€ P
Lokacija: Novi Beograd, Savada
Adresa: Uroša Martinovića
Broj soba: 1
Broj Osoba: 2
Sprat: 5
Površina: 30m2, jednosoban
Parking: +5 eur
Cene 1 dan 2 dana 3 dana 4 dana 5 dana 6 dana 7 dana 8 dana 9 dana 10 dana
Cena po danu €60 €60 €60 €60 €60          
Cena €60 €120 €180 €240 €300          
*Za više od 10 dana kontaktirajte nas Emailom ili telefonom

LED je lep studio apartman u Savada stambenom kompleksu na Novom Beogradu. Ima dostupno sopstveno garažno mesto i prima dve osobe.

Sa svojih tridesetak kvadrata ugnežđenih na petom spratu nove zgrade u komlepksu Savada, LED je simpatična garsonjerica veoma solidno opremljena kako za kraće tako i za duže boravke. Čine je malo predsoblje, kupatilo i glavna prostorija koja u svom sastavu ima umešno spakovanu kuhinju sa šankom za doručak, tri barske stolice i spavaći deo u kome je francuski ležaj. Na nju se nadovezuje i mali francuski balkon. Enterijer je nov, moderan i lep: kombinacija namenski štampanih tapeta u tamnom koloritu, pravi prijatan i ineteresantan kontrast blagim tonovima nameštaja te je apartman izuzetno prijatan za boravak – nalik većini studio apartmana u Savadi. Osim toga RGB LED podna traka (čiju boju možete menjati daljinskim upravljačem) može dodatno oplemeniti prostor.
Ima parking mesto u garaži same zgrade. Stoga ako ste tražili stan na dan u Savadi sa garažom, LED je jedna od dobrih opcija.    

Opremljenost apartmana:

klima uređajkablovska TVtuš liftDVDkada Centralno grejanjebežični internet mašina za vešgaraža

Ostavite komentar:

Od:
Do:
Čistoća:
Komunikacija:
Cena/Kvalitet:
Lokacija: