KONZULapartman Beograd, Uroša Martinovića, Novi Beograd

49€ P
Lokacija: Novi Beograd
Adresa: Uroša Martinovića
Broj soba: 1
Broj Osoba: 2
Sprat: 2
Površina: 36m2, jednosoban
Parking: garaža na upit, +5 EUR/dan
Cene 1 dan 2 dana 3 dana 4 dana 5 dana 6 dana 7 dana 8 dana 9 dana 10 dana
Cena po danu €50 €50 €50 €48.75 €48 €47.5 €47.14 €46.25 €45.56 €45
Cena €50 €100 €150 €195 €240 €285 €330 €370 €410 €450
*Za više od 10 dana kontaktirajte nas Emailom ili telefonom

KONZUL je potpuno nov apartman u novom i modernom kompleksu stambenih zgrada. Ovaj lepi studio sa francuskim balkonom i parkingom na upit, savršeno je mesto za dve osobe.

Smešten na drugom spratu zgrade koja je završena 2016. godine, KONZUL predstavlja odlično rešenje kratkoročnog smeštaja za dvoje koji žele da borave u blizini Savskog keja i Belvila. Sam apartman se sastoji iz lepog predsoblja u kome je veliki ugradni garderober, lepog kupatila sa kadom i najvećeg dnevnog boravka otvorenog kocepta. U njemu je vrlo umešno spakovana dobro opremljena kuhinja, funkcionalno odeljena od ostatka prostorije pultom za doručak. Ostatak prostorije zauzima jedna udobna klubska fotelja, plavozelene boje, trpezarijski sto sa dve stolice, francuski ležaj sa uzglavljem i polica sa televizorom. 
Apartmani na dan u Savadi su po mnogo čemu dobar izbor ako želite smeštaj na Novom Beogradu. Renomirani tržni centar Delta City je na svega pet minuta hoda, dok je Savski kej i njegovo mnoštvo splavova na nekih desetak. U proletnjim i letnjim mesecima to je dodatni plus pošto možete stići i do beogradskog mora, Ade Ciganlije, prijatnom vožnjom rečnim taksijem koja traje 3 minuta. Veza sa drugim delovima grada je dobra pošto nekoliko različitih linija i vidova gradskog prevoza staje u krugu od svega par stotina metara. Inače, na upit je dostupno i parking mesto u garaži zgrade (koje se doplaćuje). Ukoliko tražite nov apartman za dvoje u novoj zgradi na Novom Beogradu, sa garažom, KONZUL je jedan u nizu dobrih izbora koje možete napraviti.

Opremljenost apartmana:

klima uređajkablovska TVfrancuski balkon liftbežični internet Centralno grejanjegaraža mikrotalasna rernakada

Ostavite komentar:

Od:
Do:
Čistoća:
Komunikacija:
Cena/Kvalitet:
Lokacija: