KRUNAapartman Beograd, Krunska, Centar

59€
Lokacija: Centar
Adresa: Krunska
Broj soba: 2
Broj Osoba: 4
Sprat: 7
Površina: 50m2, dvosoban
Parking: Ne
Cene 1 dan 2 dana 3 dana 4 dana 5 dana 6 dana 7 dana 8 dana 9 dana 10 dana
Cena po danu €60 €60 €60 €58.75 €58 €56.67 €55.71 €55 €54.44 €54
Cena €60 €120 €180 €235 €290 €340 €390 €440 €490 €540
*Za više od 10 dana kontaktirajte nas Emailom ili telefonom

KRUNA je simpatičan, izuzetno svetao, dvorišno orjentisan apartman sa odvojenom spavaćom sobom i terasom, lociran u centru Beograda, u blizini navjiše zgrade u Beogradu, Beograđanke. Može da primi četiri osobe.

Dvosobni servisirani apartmani u Beogradu se ne mogu baš često pohvaliti epitetom prostran. Ako se uz njega može dodati svetao, simpatičan i tih, a u centru, onda verovatno govorite o apartmanu KRUNA. Sa pedeset kvadrata u osnovi, raspoređenih između četiri međusobno povezane prostorije, KRUNA zaista ima mnogo razloga da bude među prvim izborima onih koji traže smeštaj za četiri osobe u centru Beograda. Sobe, osim najvažnijih elemenata, nemaju previše nameštaja što ih čini dosta komotnim, a prostor za odlaganje stvari je pametno rešen ugradnim ormarima u predsoblju. U kupatilu se nalazi mašina za pranje veša, što apartman čini pogodnim i za duže boravke. Aranžman spavanja je 2+2.
Krunska ulica, u kojoj je apartman lociran, zbog svojih odlika postala je sedište brojnih ambasada i rezidencija političkih stranaka. Većina gradskih orjentira (Stari Dvor, Beograđanka, Tašmajdan) su na svega par minuta hoda. O opskrbljenosti kraja zanimljivim i korisnim sadržajima je suvišno i govoriti - dovoljno je da prošetate okolnim kvartovima i da izgubite ceo dan u istraživanju. Parking na ulici je tehnički moguć, ali ograničen na dva sata. Onima koji insistiraju na njemu na raspolaganju je garaža u Masarikovoj sa dosta visokom cenom dnevnog parkinga.

Opremljenost apartmana:

klima uređajmašina za sudovetuš liftterasa Centralno grejanjekablovska TV mašina za vešbežični internet

Ostavite komentar:

Od:
Do:
Čistoća:
Komunikacija:
Cena/Kvalitet:
Lokacija: