KEJ apartman Beograd, Karađorđev trg, Novi Beograd, Zemun

Dodaj na spisak 

* 40€ Prikazana cena je prosečna dnevna cena za petodnevni najam za dve osobe. Za detaljan cenovnik kliknite OVDE Cenovnik
Lokacija: Novi Beograd, Zemun
Adresa: Karađorđev trg
Broj soba: 1
Broj osoba: 4
Sprat: 1
Povrsina: 45m2, jednosoban
Parking: Ne

Apartman KEJ je simpatičan smeštaj na spratu privatne kuće u blizini hotela Jugoslavija. Pogodan je za smeštaj do četvoro odraslih.

Smešten u potkrovlju jednospratnice na samom početku Zemuna, privatni smeštaj KEJ pruža sve što je potrebno za udoban krakoročni boravak. Ovaj ušuškan i sa dosta ukusa uređen prostor od skoro pedeset kvadrata, čine interesantno struktuisan dnevni boravak otvorenog koncepta, izdvojeno kupatilo i jedna od lepših spavaćih soba sa kojima smo imali prilike da se sretnemo. Lepa i potpuno opremljena kuhinja sa pripadajućom trepzarijom za četvoro je graničnik između dnevne i spavaće sobe, tako je privatnost zagarntovana i kada sve četiri osobe borave u smeštaju. Aranžman spavanja je 2+2. Dizajn enterijera je veoma moderan i upečatljiv: arhitektonsko umeće je posebno primetno u izvanrednim rešenjima osvetljenja i kontura koje čini kosina potkrovlja. 
Zbog zasebnog ulaza i strukture objekta u kome se nalazi, KEJ je najbolje okarakterisati kao privatni smeštaj u Zemunu, pre nego li uobičajan stan na dan u stambenoj zgradi. Međutim, zahvaljujući ušuškanosti i uređenju samog prostora imaćete poptpunu privatnost. Lokacijski, KEJ je odlično pozicioniran kako za one koji gravitiraju ka Zemunu tako i ka Novom Beogradu. Osim parkinga koji se ne plaća, a na koji možete računati gotovo uvek, u krugu od samo pedesetak metara ima par bakalnica i lokala (kao i čuvena ćevabdžinica “Cica”), a u prizemlju same zgrade prodavnica zdrave hrane. Na manje od stotinu metara je i stanica gradskog prevoza koja vam obezbeđuje brzu vezu kako sa centrom grada tako i sa ostatkom Zemuna. Kada na to dodate i korektnu cenu (koja ne prelazi 10 eura po osobi pri punoj popunjenosti), jasno je da KEJ predstavlja odličnu varijantu privatnog smeštaja u blizini Dunavskog keja i Hotela Jugoslavija. Dobrodošli.   
 

Opremljenost apartmana:

  • klima uređaj
  • tuš
  • Centralno grejanje
  • bežični internet
  • kablovska TV

Mapa

Komentari (0)

Ostavi komentar