LOMapartman Beograd, Lomina, Strogi centar

35€
Lokacija: Strogi centar
Adresa: Lomina
Broj soba: 1
Broj Osoba: 2
Sprat: 0
Površina: 30m2, jednosoban
Parking: Ne
Cene 1 dan 2 dana 3 dana 4 dana 5 dana 6 dana 7 dana 8 dana 9 dana 10 dana
Cena po danu €35 €35 €35 €35 €35 €35 €35 €35 €35 €35
Cena €35 €70 €105 €140 €175 €210 €245 €280 €315 €350
*Za više od 10 dana kontaktirajte nas Emailom ili telefonom

LOM je mali, ušuškan apartman u prizemlju stare zgrade u strogom centru Beograda. Sa sopstvenom malom bašticom, na koju se praktično kroz prozor izlazi interesantno dizajniranim stepenicama sa staklenim gazištima, u apartmanu LOM imaćete osećaj da ste zauvek skriveni od celog sveta.

Sa svega trideset kvadrata prostora i praktično jednom prostorijom u kojoj su funkcionalno podeljene sve jedinice koje bi stan trebalo da ima, LOM je ustvari jedno neuobičajeno i prilično romantično skrovište u nečemu što se smatra strogim centrom grada. Tom utisku svakako doprinosi i stari stil gradnje, no njegov potpuno nov i moderan enterijer ni po čemu ne zaostaje za mnogim drugim stanovima na dan iz naše ponude. Po ulasku u apartman naći čete se u glavnoj, praktično spavaćoj sobi sa francuskim ležajem i simpatičnim imitacijama Imzovih stolica. Iz nje se sa strane bliže vratima ulazi u umešno spakovanu, svetlu čajnu kuhinju u obliku latiničnog slova L, a sa strane dalje vratima u jedno od najužih ali ništa manje šarmantnih kupatila koje smo videli. Kao šlag na torti dolazi činjenica da se, iza refleksivne površine klizećih vrata, nalazi pravi pravcati američki plakar koji je istovremeno i ostava, kao trešnjica na vrhu šlaga, stepenice koje vode na mini verandu i jedno od retkih dvorišta u ovom delu grada koje i dalje čuvaju duh nekadašnje, romantičnije verzije srpske prestonice. 
Lokacija apartmana je svakako interesntna za svakoga ko traži apartman u strogom centru grada, apartman u Savamali, i konačno, onoga što se naziva Beograd na Vodi. Pritom cena je povoljna kako za kraće tako i za duže boravke. Topla preporuka.      

Opremljenost apartmana:

Pet-friendlytuš klima uređajAmerički plakar terasa kablovska TV

Ostavite komentar:

Od:
Do:
Čistoća:
Komunikacija:
Cena/Kvalitet:
Lokacija: