ASTRAapartman Beograd, Kneza Višeslava, Vidikovac, Košutnjak

40€ P
Lokacija: Vidikovac, Košutnjak
Adresa: Kneza Višeslava
Broj soba: 1
Broj Osoba: 2
Sprat: 1
Površina: 36m2, jednosoban
Parking: +5 eur
Cene 1 dan 2 dana 3 dana 4 dana 5 dana 6 dana 7 dana 8 dana 9 dana 10 dana
Cena po danu €40 €40 €40 €40 €40 €40 €40 €40 €40 €40
Cena €40 €80 €120 €160 €200 €240 €280 €320 €360 €400
*Za više od 10 dana kontaktirajte nas Emailom ili telefonom

ASTRA je luksuzan apartman za dvoje na Vidikovcu. Sa parking mestom u podzemnomj garaži, terasom, kaminom i nizom lepih detalja u prijatnom enterijeru toplih boja, odličan je izbor za dvoje.

Tražite luksuzno uređen stan na dan u Beogradu po prihvatljivoj ceni? Možda je upravo apartman ASTRA odgovor na to, ukoliko Vam ne smeta nedostatak klasične spavaće sobe. 
ASTRA je zaista dizajnerski besprekorno uređen prostor od svega 36 kvadrata površine u kome su spakovane impresivna dnevna soba, lepo, luks kupatilo, mala i dobro opremljena kuhinja sa trpezarijskim pultom za obedovanje te mala zatvorena terasa sa dopadljivim divanom. Funkcionalno posmatrano, pogodan je za dvoje, odnosno za par, pošto se lepa i prostrana ugaona garnitura može rasklopiti u ležaj za dvoje a ugradni garderober u predsoblju, sa klizećim vratima i refleksivnom površinom pružiće više nego dovoljno prostora za odlaganje stvari tokom kraćeg boravka u Beogradu. Inače apartman ima i garažno mestu u zgradi dok se u prijatnom koloritu njegove unutrašnjosti dnevne sobe našlo prostora čak i za kamin.

Kako onda da ovakav apartmančić dolazi po tako prihvatljivoj ceni? Pa jedan od odgovora na to je i lokacija, koja ne spada u turistički atraktivne, pošto je daleko izvan onoga što se smatra strogim centrom grada. Međutim, za one koji dolaze kolima i žele da budu izmešteni iz vreve i gužve, potez između Filmskog Grada i Skojevskog nasleja u blizini Košutnjaka se može pokazati kao baš dobar izbor. Stoga, ako tražite lep, cenovno prijemčiv i zaista lepo opremljen jednosoban apartman izmešten iz centra, ASTRA može biti prava stvar za Vas.

Opremljenost apartmana:

klima uređajbežični internet liftgaraža Centralno grejanjeKamin terasa

Ostavite komentar:

Od:
Do:
Čistoća:
Komunikacija:
Cena/Kvalitet:
Lokacija: