INTIMO apartman Beograd, Čuburska, Vračar

Dodaj na spisak 

* 58€ Prikazana cena je prosečna dnevna cena za petodnevni najam za dve osobe. Za detaljan cenovnik kliknite OVDE Cenovnik
Lokacija: Vračar
Adresa: Čuburska
Broj soba: 1
Broj osoba: 2
Sprat: 3
Povrsina: 30m2, jednosoban
Parking: Ne

INTIMO je vrhunski, luksuzan apartman sa velikom hidromasažnom kadom, lociran u lepom delu Vračara u novoj zgradi. Đakuzi, ogledala na plafonu, bade mantili, papuče i bezbroj atraktivnih svetala - samo su neki interesantni detalji ove savršene oaze za dvoje.

INTIMO je najluksuzniji stan na dan sa djakuzijem za dvoje u Beogradu, bar kada je naša ponuda u pitanju. Strukturalno posmatrano, on je najkompletniji romatičan apartman za dve osobe sa velikom hidromasažnom kadom, a estetski je i najprimamljiviji. U sastavu ima ukupno 3 prostorije (spavaću, kupatilo i kuhinju), a poseduje i izlaz na malu terasu. Glavna prostorija je spavaća - u njoj su dva glavna elementa veliki bračni krevet i heksagonalna hidromažna kada za dvoje. Postoje i dva ormara simetrično raspoređena sa svake strane kreveta i noćni stočići sa pripadajućim lampama, a flet skrin TV je postavljen visoko na bočnom zidu (ukoliko uopšte i zatreba). Čajna kuhinja ima nekoliko zgodnih aparata za pripremu jednostavnijih jela, na njenom prilazu je i američki šank za doručak sa dve pripadajuće barske stolice. Kupatilo je opremljeno vrhunskom staklenom tuš kabinom, modernim umivaonikom i pločicama fantastičnog motiva. Do dvorišno orjentisane terase se dolazi uzanim hodnikom. Za uređenje INTIMA bukvalno pljušte pohvale. Sjajna dizajnerska igra ogledala i svetla, uramljeni stakleni zid sa bambusovom trskom, i kontrasti boja - svi jednako doprinose ovom nesvakidašnje intimnom i romantičnom ambijentu. Bade mantili i papuče za goste svakako govore u stepenu pažnje i istančanom ukusu za uživanje koji Vam ovaj stan na dan sa djakuzijem nudi.
I mada lokacija, za ovakav dekor i namenu, postaje malo nerelevantna, ni ona nije bez prednosti. U jednom od lepših delova Vračara, na Čuburi, do apartmana možete stići raznim vidovima prevoza, ili kolima (ZONA 3). U samoj ulici se nalazi supermarket, a do Slavije će biti dovoljno svega 10 minuta šetnje. U neposrednoj blizini apartmana nalazi se i nekolicina veoma popularnih noćnih klubova, kao i elitnih restorana. Sve u svemu, INTIMO preporučuje sam sebe onima koji ne štede za sopstveni užitak. 

Opremljenost apartmana:

  • klima uređaj
  • terasa
  • lift
  • kablovska TV
  • Centralno grejanje
  • bežični internet
  • mikrotalasna rerna
  • tuš

Mapa

Komentari (0)

Ostavi komentar