ČOKOLADA apartman Beograd, Jurija Gagarina, Novi Beograd, A blok

Dodaj na spisak 

* 50€ Prikazana cena je prosečna dnevna cena za petodnevni najam za dve osobe. Za detaljan cenovnik kliknite OVDE Cenovnik
Lokacija: Novi Beograd, A blok
Adresa: Jurija Gagarina
Broj soba: 1
Broj osoba: 3
Sprat: 3
Povrsina: 32m2, jednosoban
Parking: Ne

ČOKOLADA je izvanredno uređen studio za tri osobe u A Bloku na Novom Beogradu.

Ovaj vešto upakovan prostor od tridesetak kvadrata u sebi sadrži sve funkcionalne celine koje bi jedan stan trebalo da ima. Čine ga malo predsoblje, simpatično kupatilo sa tuš kabinom i glavna prostorija: dnevni boravak otvorenog plana (sa kuhnjom kao organskom celinom sobe). Kao što je to slučaj sa većinom savremenih enterijera većina stvari je skrivena od pogleda (veš mašina je tako u elementu ispod sudopere), a forme su svedene. Aranžman spavanja je 2+1, no u pitanju su dvosed i fotelja na razvlačenje (apartman nema standardne ležajeve) Prostorom dominira interesantna, umirujuća paleta boja, dok mu posebnu estetsku notu daje inovativan izbor osvetljenja i skandinvskih-industrijskih polica. Apartman ima prelepu terasu, koja nažalost gleda na jedan od najprometnijih bulevara Novog Beograda. No onima koji nisu navikli na gradsku vrevu, svakako će pomoći vrhunska termo I zvučna izolacija, koja je odlika čitavog stambenog kompleksa.
Stanovi na dan u bloku A su trenutno najviša klasa smeštaja u blokovima 66 i 67 – a upravo ti blokovi su neka vrsta odličja graditeljske renesanse na Novom Beogradu. U okruženju je mnoštvo lokala i prodavnica, a koga ne mrzi da prošeta par minuta, tu je i šoping mol Delta Siti sa svojom plejadom komercijalno-zabavnih sadržaja. Veliki minus ČOKOLADE je nepostojanje sopstvenog parking mesta, zbog čega i cena deluje pomalo neujednačeno sa ostatkom ponude u ovom naselju. No, povezanost sa drugim delovima grada garantuje gusta mreža različitih vidova gradskog prevoza, a kraj grada je takav da u njemu možete naći sve što vam može zatrebati tokom boravka. Pa ako vam budžet nije ograničavajuća stavka, a želite smeštaj u Bloku A, ČOKOLADA je jedan od mogućih izbora.  

Opremljenost apartmana:

  • klima uređaj
  • terasa
  • lift
  • kablovska TV
  • Centralno grejanje
  • bežični internet
  • veš mašina
  • tuš

Mapa

Komentari (0)

Ostavi komentar