SARAapartman Beograd, Jurija Gagarina, Novi Beograd, Belvil

55€ P
Lokacija: Novi Beograd, Belvil
Adresa: Jurija Gagarina
Broj soba: 1
Broj Osoba: 4
Sprat: 6
Površina: 45m2, jednosoban
Parking: Da
Cene 1 dan 2 dana 3 dana 4 dana 5 dana 6 dana 7 dana 8 dana 9 dana 10 dana
Cena po danu €55 €55 €55 €55 €55 €55 €55 €55 €55 €55
Cena €55 €110 €165 €220 €275 €330 €385 €440 €495 €550
*Za više od 10 dana kontaktirajte nas Emailom ili telefonom

SARA je jedan od standardnih apartmana u Belvilu, udoban za boravak do četiri odrasle osobe. Gostima je na raspolaganju i lepa terasa.

SARA je po strukturi jednosoban apartman koji ima odvojenu kuhinju, kupatilo i terasu, dok su ostale prostorije samo funkcionalno odeljene u okviru jedne velike sobe. Predsoblje, u koje ulazite sa ulaznih vrata, ima malu natkasnu sa čivilucima, ulaz u kupatilo sa jedne i ostatak apartman sa druge strane. Kupatilo u sebi ima kadu i veš mašinu, koje SARU u kombinaciji sa ostalim osobinama čini zgodnom i za srednjeročni najam. Ostatak apartmana je podeljen na tri celine: kuhinju, već pomenutu veliku sobu i malu zatvorenu terasu koja gleda ka Savi. Kuhinja je dosta velika i pored standardnih elemenata ima i mikrotalasnu pećnicu. Prva celina u velikoj sobi je trpezarija sa modernim trpezarijskim setom za sedenje koji kombinuje prohrom, drvo i staklo u najboljem maniru. Dnevnu sobu čini lepa tamna ugaona garnitura (koja se rasklapa u dodatni ležaj za dvoje), regal sa televizorom i kafeni stočić. Poslednji u nizu je spavaći deo, u kome vas čeka mali bračni ležaj i zbilja gabaritan dvokrilni ormar sa klizećim vratima. Aranžman spavanja je 2+2, a pošto je jedino što razdvaja dva ležaja mala, dopadljiva, stepenasta polica, apartman SARA u Belvilu se može smatrati pogodnim smeštajem za porodice sa malom decom.
Ono što važi i za druge apartmane u Belvilu na Novom Beogradu, važi i za SARU: visoki plafoni vrata i prozori daju poseban doživlja prostora, a visoka kultura življenja se odražava na celokupno okruženje. U komšiluku postoji pregršt zanimljivih lokala raznih delatnosti, dok je na svega pet minuta hoda i fantastični šoping mol Delta Siti, tako da interesantnih sadržaja ima napretek.

Opremljenost apartmana:

klima uređajmikrotalasna rernakada liftterasaPristup za invalide Centralno grejanjekablovska TV mašina za vešbežični internet

Prosečna ocena korisnika na osnovu usluge:

2.40 Čistoća
Komunikacija
Cena/Kvalitet
Lokacija

Komentari korisnika:

user-1
04 Februar, 2022

Smeštaj sam uzela bez puno razmazranja, jer su mi prethodnu rezervaciju iz drugog apartmana otkazali pred sam dolazak. Vlasnik je ljubazna, deci je kupio sokiće i krem bananice, u svakom trenutku dostupan.

Čistoća 5 Komunikacija 5 Cena/Kvalitet 4 Lokacija 5
user-1
13 Februar, 2017

Stan je fenomenalan,toplo ga preporucujem jer je besprekorno cist,uredan i slatko sa ukusom namesten.

Čistoća 0 Komunikacija 0 Cena/Kvalitet 0 Lokacija 0

Ostavite komentar:

Od:
Do:
Čistoća:
Komunikacija:
Cena/Kvalitet:
Lokacija: