SARAapartman Beograd, Jurija Gagarina, Novi Beograd, Belvil

55€ P
Lokacija: Novi Beograd, Belvil
Adresa: Jurija Gagarina
Broj soba: 1
Broj Osoba: 4
Sprat: 6
Površina: 45m2, jednosoban
Parking: Da
Cene 1 dan 2 dana 3 dana 4 dana 5 dana 6 dana 7 dana 8 dana 9 dana 10 dana
Cena po danu €55 €55 €55 €55 €55 €55 €55 €55 €55 €55
Cena €55 €110 €165 €220 €275 €330 €385 €440 €495 €550
*Za više od 10 dana kontaktirajte nas Emailom ili telefonom

SARA je jedan od standardnih apartmana u Belvilu, udoban za boravak do četiri odrasle osobe. Gostima je na raspolaganju i lepa terasa.

SARA je po strukturi jednosoban apartman koji ima odvojenu kuhinju, kupatilo i terasu, dok su ostale prostorije samo funkcionalno odeljene u okviru jedne velike sobe. Predsoblje, u koje ulazite sa ulaznih vrata, ima malu natkasnu sa čivilucima, ulaz u kupatilo sa jedne i ostatak apartman sa druge strane. Kupatilo u sebi ima kadu i veš mašinu, koje SARU u kombinaciji sa ostalim osobinama čini zgodnom i za srednjeročni najam. Ostatak apartmana je podeljen na tri celine: kuhinju, već pomenutu veliku sobu i malu zatvorenu terasu koja gleda ka Savi. Kuhinja je dosta velika i pored standardnih elemenata ima i mikrotalasnu pećnicu. Prva celina u velikoj sobi je trpezarija sa modernim trpezarijskim setom za sedenje koji kombinuje prohrom, drvo i staklo u najboljem maniru. Dnevnu sobu čini lepa tamna ugaona garnitura (koja se rasklapa u dodatni ležaj za dvoje), regal sa televizorom i kafeni stočić. Poslednji u nizu je spavaći deo, u kome vas čeka mali bračni ležaj i zbilja gabaritan dvokrilni ormar sa klizećim vratima. Aranžman spavanja je 2+2, a pošto je jedino što razdvaja dva ležaja mala, dopadljiva, stepenasta polica, apartman SARA u Belvilu se može smatrati pogodnim smeštajem za porodice sa malom decom.
Ono što važi i za druge apartmane u Belvilu na Novom Beogradu, važi i za SARU: visoki plafoni vrata i prozori daju poseban doživlja prostora, a visoka kultura življenja se odražava na celokupno okruženje. U komšiluku postoji pregršt zanimljivih lokala raznih delatnosti, dok je na svega pet minuta hoda i fantastični šoping mol Delta Siti, tako da interesantnih sadržaja ima napretek. Apartman SARA nema svoj parking, ali ukoliko dolazite svojim kolima, možete ih ostaviti na parking mestu za goste ili unutar samog šoping mola.

Opremljenost apartmana:

klima uređajmikrotalasna rernakada liftterasaPristup za invalide Centralno grejanjekablovska TV mašina za vešbežični internet

Prosečna ocena korisnika na osnovu usluge:

2.40 Čistoća
Komunikacija
Cena/Kvalitet
Lokacija

Komentari korisnika:

user-1
04 Februar, 2022

Smeštaj sam uzela bez puno razmazranja, jer su mi prethodnu rezervaciju iz drugog apartmana otkazali pred sam dolazak. Vlasnik je ljubazna, deci je kupio sokiće i krem bananice, u svakom trenutku dostupan.

Čistoća 5 Komunikacija 5 Cena/Kvalitet 4 Lokacija 5
user-1
13 Februar, 2017

Stan je fenomenalan,toplo ga preporucujem jer je besprekorno cist,uredan i slatko sa ukusom namesten.

Čistoća 0 Komunikacija 0 Cena/Kvalitet 0 Lokacija 0

Ostavite komentar:

Od:
Do:
Čistoća:
Komunikacija:
Cena/Kvalitet:
Lokacija: