gradski-prevz-u-beogradu

Vidovi gradskog transporta u Beogradu

   Beograd je dvomilionska metropola sa više vidova javnog prevoza. U Beogradu se željene lokacije možete domoći na više naèina.

    Najjednostavniji, i najlepši način jeste šetnja. Ukoliko je lep dan, a distanca nije preduga, šetnja gradom će Vam prijati i najbolji je način da osetite atmosferu beogradskih ulica. Obzirom da se naši apartmani nalaze u urednim gradskim četvrtima, a trotoari u Beogradu su praktično svi renovirani i prilagođeni šetačima, pogled sa njih prema beogradskim fasadama predstavljaće pravo zadovoljstvo.

    Ako se u međuvremenu umorite i poželite da se udobno i brzo domognete odredišta, priđite kolovozu bilo koje prometnije ulice i neko od preko šest hiljada beogradskih TAXI  vozila će se vrlo brzo naći u Vašoj blizini. Dignete ruku i- eto prevoza. Taksi je naravno najbrži, najudobniji ali i najskuplji vid prevoza. Ne propustite priliku da od uvek predusretljivih beogradskih taksista dobijete savet gde izaći, preporuku gde ruèati ili neku zanimljivu prièu sa beogradskog asfalta.

    Ako Vam je šetnja naporna, taksi ne odgovara ili želite da se vozite javnim prevozom, uvek možete koristiti vrlo razvijenu mrežu javnog gradskog prevoza. Tramvajski i autobuski sistem sa obe strane Save, ili trolejbuski u starom delu grada stoje Vam na raspolaganju. Stanicu gradskog saobraćajnog preduzeća u Beogradu imate u vidokrugu, mapu grada možete kupiti na skoro svakom kioski, kao i kartu za prevoz (ili po nešto skupljoj tarifi kod samog vozača) pa Vam je osvajanje Beograda gradskim prevozom širom otvoreno.

    Ukoliko imate potrebu ili želju da posetite Pančevo, ili da odete na suprotnu stranu prema Novoj Pazovi ili Avali, ne propustite se provozati od Vukovog spomenika do željenih destinacija BEOVOZOM. U samom centru grada postoji prava podzemna stanica koja predstavlja uspešan začetak beogradskog metroa. Metro je inače u planu i trebalo bi da punim sjajem zatutnji našim gradom u toku naredne decenije.

    Sve u svemu, bilo pešice ili autobusom, tramvajem ili trolejbusom, taksijem ili beovozom, sigurni smo da ćete do željene destinacije stići bezbedno i kvalitetno, i da će korišćenje pomenutih vidova transporta doprineti sveukupnom utisku prilikom boravka u našem gradu.