SULTANapartman Beograd, Čuburska, Vračar

80€
Lokacija: Vračar
Adresa: Čuburska
Broj soba: 2
Broj Osoba: 4
Sprat: 4
Površina: 90m2, dvosoban
Parking: Ne
Cene 1 dan 2 dana 3 dana 4 dana 5 dana 6 dana 7 dana 8 dana 9 dana 10 dana
Cena po danu €80 €80 €80 €80 €78 €78.33 €77.14 €76.25 €75.56 €75
Cena €80 €160 €240 €320 €390 €470 €540 €610 €680 €750
*Za više od 10 dana kontaktirajte nas Emailom ili telefonom

SULTAN je fenomenalan apartman sa zasebnom spavaćom sobom, dve velike terase, turskim kupatilom i saunom. Ova savršena oaza za uživanje u zimskim danima prima do četiri odrasle osobe.

Ovaj potpuno jedinstven prostor namenjen je za dve ili četiri osobe sa visokim očekivanjima. Za početak, SULTAN se prostire na zavidnih devedeset kvadrata površine i u njih je (pored izvanrednog enetrijera) spakovan i omanji hamam. U osnovi, sastoji se od ogromne dnevne sobe otvorenog koncepta, izdvojenih kupatila (klasičnog i turskog) i nešto manje spavaće sobe. Kuhinja je poluzatvorenog tipa sa dve radne površine i pultom za doručak.Garnituru za sedenje u dnevnoj sobi  čine fotelja,dvosed i šez-lanž sofa prijatnih boja, a iza njih je trpezarija sa modernim imitacijama Imzovih stolica i barskim stolicama za šank. Dvosed se rasklapa i na njemu može spavati drugi par, dok prvi može da uživa u udobnosti francuskog ležaja sa stilizovanim uzglavljem koje ide od poda do plafona. Malo, klasično kupatilo je opremljeno kadom sa hidromasažnim mlazevima, dok „hamam“ raspolaže sopstvenom finskom saunom, turskim kupatilom, tušem i sopstvenim televizorom. Apartman ima i dve velike terase  koje gledaju na krovove Neimara i čuburske padine a na svakoj se nalazi po jedan set za sedenje. Sveukupni estetski utisak će vas pratititi dugo nakon boravka: nežne, nebesko-plave i nijanse zlatnog kolorita sa stilskom mešavinom ukrasnih detalja stvaraju jedinstven ambijent.
Lokacija apartmana je uslovno rečeno centralna. Na svega par minuta hoda od Čuburskog parka i nekih sedam od Hrama Svetog Save, zauzima jednu od lepših pozicija na Vračaru, zgodnih za različite vrste posetilaca. Do „strogog centra“ Vam neće biti potrebno mnogo vremena (kako prevozom tako i pešice), mada ni Čuburske kafane i restorani nisu bez svog šarma. Ukoliko dolazite kolima, za parking ćete morati da se oslonite na neku od okolnih ulica i vremensko ograničenje koje u njima važi. SULTAN je apartman koji je pomerio granice komfora u kratkoročnom apartmanskom smeštaju u Beogradu, te ako želite da imate svoj sopstvenispa centar tokom boravka ovaj apartman je jedini izbor koji možete napraviti.

Opremljenost apartmana:

klima uređajterasakadaTursko kupatilo liftkablovska TVdva kupatila Centralno grejanjebežični internetSauna mašina za sudovetušTV u spavaćoj

Ostavite komentar:

Od:
Do:
Čistoća:
Komunikacija:
Cena/Kvalitet:
Lokacija: