TROUGAO apartman Beograd, Kralja Milana, Centar, Slavija

Dodaj na spisak 

* 30€ Prikazana cena je prosečna dnevna cena za petodnevni najam za dve osobe. Za detaljan cenovnik kliknite OVDE Cenovnik
Lokacija: Centar, Slavija
Adresa: Kralja Milana
Broj soba: 1
Broj osoba: 2
Sprat: 7
Povrsina: 22m2, jednosoban
Parking: Ne

TROUGAO je najpovoljniji apartman iz naše ponude. Nalazi se u centru Beograda, u jednoj od najlepših i najcentralnijih ulica. Može da primi dve osobe.

Ako Vam se dopada ovaj apartman, obavezno konsultujte detaljan cenovnik. Od ovog skromnog smeštaja u centru Beograda ne bi trebalo da očekujete mnogo u estetskom ili funkcionalnom smislu. Nepravilna osnova ovog potkrovlja od svega dvadesetak kvadrata je maksimalno iskorištena. U hodniku je improvizovana trpezarija kao i mali prostor koji vrši funkciju kuhinje: viseći element koji je osvetljen i komodica koja na sebi ima prenosivi rešo sa dva grejna tela. Pranje sudova moraćete da obavljate u kupatilu. Ono ne spada u lepa, ali služi svrsi. U spavaćoj sobi Vam je na raspolaganju bračni krevet i televizor sa kablovskom.
Lokacija je, pak, u najmanju ruku, prestižna. Na svega pedeset metara od Slavije i par stotina od Terazija, teško da možete odabrati centralnije mesto u Beogradu. To umnogome eliminiše potrebu za kolima tim pre što  bukvalno svi vidovi gradskog prevoza prolaze kroz ulicu. Ukoliko se javi potreba, dnevna karta za parkiranje duž ulice košta oko 15 eura, a na raspolaganju imate i javno parkiralište u neposrednom komšiluku (Slavija 1),  i garažu (Masarikova). Sve u svemu, TROUGAO je jeftin apartman u Beogradu, za mlade koji nemaju predrasude prema “studentskim” varijantama smeštaja.
 

Opremljenost apartmana:

  • lift
  • kada
  • Centralno grejanje
  • kablovska TV
  • bežični internet

Mapa

Komentari (0)

Ostavi komentar