A BLOKapartman Beograd, Uroša Martinovića, Novi Beograd, A blok

38€ P
Lokacija: Novi Beograd, A blok
Adresa: Uroša Martinovića
Broj soba: 1
Broj Osoba: 2
Sprat: 1
Površina: 35m2, jednosoban
Parking: Parking u garaži
Cene 1 dan 2 dana 3 dana 4 dana 5 dana 6 dana 7 dana 8 dana 9 dana 10 dana
Cena po danu €38 €38 €38 €35 €35 €35 €35 €35 €35 €35
Cena €38 €76 €114 €140 €175 €210 €245 €280 €315 €350
*Za više od 10 dana kontaktirajte nas Emailom ili telefonom

A BLOK je stan na dan u istoimenom naselju na Novom Beogradu. Odlično je opremljen, a u cenu najma ulazi i parking u podzemnoj garaži.

U pitanju je uistinu izvanredan studio apartman na Novom Beogradu, koji je u potpunosti opremljen – kako za kraće tako i za duže boravke. Prijatan enterijer od trideset pet kvadrata, stavlja dvoma na raspolaganje sve neophodne elemente za komfor. Apartman čine odvojeno kupatilo i uzano predsoblje koje se pretapa u zaista prijatan dnevni boravak otvorenog plana. Osim kuhinjskog prostora koji je odvojen šankom za doručak od ostatka prostorije, tu je i lep trpezarijski sto za čak četiri osobe. Mesta za odlaganje stvari ima više nego dovoljno (dugački garderober u hodniku, kao i ormari u dnevnoj sobi) a zahvaljujući veš mašini u kupatilu i u krajnjem mašini za sudove u kuhinji, apartman itekako može biti pogodan za produžene boravke. U trenutku pisanja ovog teksta, za spavanje je na raspolaganju samo ugaona garnitura, no ona je izuzetno udobna, a ambijent u apartmanu će biti prijemčiv zaista svakom. Dodajte tome i parking u garaži zgrade, koji je uračunat u inače prihvatljivu cenu dnevnog najma i shvatićete da je pred vama verovatno budući najpopularniji stan na dan u A Bloku.
Stanova na dan u Bloku A nema puno, a svi se, zahvaljujući visokim standardima izgradnje i održavanja visoko kotiraju na polju kratkoročnog najma u Beogradu. Sveukupni utisak koji ostavljaju je daleko iznad beogradskog proseka – savršeno uređene zelene površine, čiste staze, besprekorno održavane zajedničke prostorije (hodnici, liftovi i garaže). Komšiluk je isto tako elitan: mnoštvo poslovnih zgrada i super moderna naselja (Belvil i Savada su najbliži),dok je Delta Siti šoping mol na manje od par minuta hoda. Osim toga i Savski Kej sa svojim nepreglednim nizom splavova-restorana je na svega 10 minuta lagane šetnje, a Ada Ciganlija (najbliža stvar koju Beograd ima moru) je na svega dva minuta vožnje rečnim taksijem. Dakle, ako tražite dobar i lep stan na dan u Bloku A, onda je apartman A Blok trenutno jedan od najboljih izbora koji možete da napravite.    

Opremljenost apartmana:

klima uređajmašina za sudovebežični internet liftmikrotalasna rernagaraža Centralno grejanjemašina za sušenje vešatuš mašina za veškablovska TVTV u kupatilu

Ostavite komentar:

Od:
Do:
Čistoća:
Komunikacija:
Cena/Kvalitet:
Lokacija: