PRIMAapartman Beograd, Stjepana Ljubiše, Zvezdara

48€
Lokacija: Zvezdara
Adresa: Stjepana Ljubiše
Broj soba: 2
Broj Osoba: 4
Sprat: 1
Površina: 50m2, dvosoban
Parking: Ne
Cene 1 dan 2 dana 3 dana 4 dana 5 dana 6 dana 7 dana 8 dana 9 dana 10 dana
Cena po danu €50 €50 €50 €48.75 €48 €47.5 €47.14 €46.25 €45.56 €45
Cena €50 €100 €150 €195 €240 €285 €330 €370 €410 €450
*Za više od 10 dana kontaktirajte nas Emailom ili telefonom

PRIMA je apartman u novoj zgradi na Zvezdari, u blizini Vukovog spomenika. Ima odvojenu spavaću sobu i terasu i prima četiri osobe.

U pitanju je nov i prilično dobro opremljen stan na dan u široj centralnoj zoni Beograda, sa gotovo svim neophodnim elementima za komforan kraći, srednjeročni ali i duže boravke. Pravilne, pravougaone osnove, apartman PRIMA čini jedna velika dnevna soba otvorenog koncepta funkcionalno razgraničena u dnevni boravak, trpezariju, kuhinju i predsoblje, kupatilo sa veš mašinom i tuš kabinom i jedna skromna ali lepa spavaća soba sa bračnim ležajem, garderoberom i noćnim stočićima. Zahvaljujući ugaonoj garnituri koja se rasklapa u dodatni bračni ležaj, u apartmanu mogu da borave čak četiri odrasle osobe. Enterijer je moderan i prijemčiv gotovo svim ukusima, uz pažljivo odabrane i retke ukrasne detalje. Iz dnevne sobe se može izaći na terasu, srednje veličine koja gleda na unutrašnje dvorište zgrade.
Nedaleko od Novog Groblja, Bogoslovije i na svega par stanica prevozom od Vukovog Spomenika, apartman PRIMA pripada širem centru Beograda. Servisno posmatrano, kraj u kome se nalazi je jako dobro snabdeven, a na svega nekoliko stotina koraka je i tržni centar srednjih dimenzija Zira. Ono što mu nedostaje je posvećeno parking mesto, pošto je parking ograničen na do 3 sata, a potražnja za istim u kraju je velika – pa ga ne bismo preporučivali onima koji dolaze sopstvenim kolima. Taj nedostatak svakako nadoknađuje izvrsna veza sa svim delovima grada koju omogućava gusta mreža različitiih vidova gradskog prevoza. No, ako ste tražili stan na dan u  široj centralnoj zoni Beograda za do četiri osobe, PRIMA je  svakako jedan od mogućih izbora.

Opremljenost apartmana:

klima uređajkablovska TV Centralno grejanjebežični internet mašina za veštuš terasa

Ostavite komentar:

Od:
Do:
Čistoća:
Komunikacija:
Cena/Kvalitet:
Lokacija: