OLGAapartman Beograd, Đorđa Stanojevića, Novi Beograd, Belvil

65€ P
Lokacija: Novi Beograd, Belvil
Adresa: Đorđa Stanojevića
Broj soba: 2
Broj Osoba: 4
Sprat: 5
Površina: 45m2, dvosoban
Parking: Da
Cene 1 dan 2 dana 3 dana 4 dana 5 dana 6 dana 7 dana 8 dana 9 dana 10 dana
Cena po danu €65 €65 €65 €65 €65 €65 €65 €65 €65 €65
Cena €65 €130 €195 €260 €325 €390 €455 €520 €585 €650
*Za više od 10 dana kontaktirajte nas Emailom ili telefonom

OLGA je lep, nov, dvosoban apartman na Novom Beogradu, u naselju BELVIL. Ima pristojnu terasu i može da primi četiri osobe. Dostupnost garaže proveriti prilikom pravljenja rezervacije.

Ako postoji ijedna smeštajna  varijanta u okviru rezidencijalnih kompleksa u Beogradu koja je bliska servisiranim apartmanima i standardizaciji, to je svakako Belvil. Apartman OLGA u tom smislu ne narušava visoko postavljen  standard te u svojih četrdeset i pet kvadrata upotrebljive životne površine smešta uistinu prijatan I kvalitetan ambijent za kratkoročni boravak. U pitanju je jednoiposoban stan sa odvojenom spavaćom sobom, kuhinjom i ostavom, i dnevnim boravkom otvorenog koncepta , modernog enterijera i dobre opremljenosti. Aranžman spavanja je standardnih 2+2, odnosno dvoje na bračnom ležaju u spavaćoj a dvoje na ugaonoj garnituri koja se rasklapa u dnevnom boravku. Jedino što bi se u ambijentu moglo okarakterisati kao skromno je kupatilo sa tuš kadom ali čak I ono ne narušava opšti dobar utisak. Garderober u spavaćoj sobi je relativno mali ali za odlaganje prtljaga možete koristiti i ostavu.
Apartman je smešten  u najbolje održavanom novobeogradskom bloku, Belvilu. Naselje vrvi od interesantnih komercijalno-kulturnih sadržaja, uključujući tu i  sada već čuveni Delta Siti šoping mol. Na svega petnaestak minuta od Savskog keja i Ade Ciganlije, u komšiluku  poslovnih košnica  i nekih dvadesetak minuta od centra grada, OLGA je pozicionirana jednako dobro i za poslovne i za turističke posete.  Kada tome dodate i potencijalnu mogućnost korišćenja parking mesta u garaži zgrade, jasno je da ukoliko tražite apartman na dan u Belvilu za četvoro, sa OLGOM ne možete da pogrešite.
 

Opremljenost apartmana:

liftkablovska TVPristup za invalide Centralno grejanjebežični internet mašina za vešgaraža terasatuš

Ostavite komentar:

Od:
Do:
Čistoća:
Komunikacija:
Cena/Kvalitet:
Lokacija: