KARMINapartman Beograd, Đorđa Stanojevića, Novi Beograd, Belvil

65€ P
Lokacija: Novi Beograd, Belvil
Adresa: Đorđa Stanojevića
Broj soba: 2
Broj Osoba: 4
Sprat: 6
Površina: 55m2, dvosoban
Parking: Da
Cene 1 dan 2 dana 3 dana 4 dana 5 dana 6 dana 7 dana 8 dana 9 dana 10 dana
Cena po danu €65 €65 €65 €65 €65 €65 €65 €65 €65 €65
Cena €65 €130 €195 €260 €325 €390 €455 €520 €585 €650
*Za više od 10 dana kontaktirajte nas Emailom ili telefonom

KARMIN je apartman za četiri osobe u Belvilu sa delimično odvojenom spavaćom sobom i terasom. Gostima je na raspolaganju i parking mesto.

U pitanju je standardan jednoiposoban stan na dan u Belvilu, koji je jednostavnim, ali pametnim, rešenjem pretvoren u praktično dvosoban stan. Ima poptuno opremljenu odvojenu kuhinju, kupatilo sa kadom (na kojoj je stakleni panel) i veš mašinom, dnevnu sobu sa izdvojenom trpezarijom i gotovo potpuno odvojenu spavaću sobu čiji pregradni zid čini ogroman kombinovani garderober. On se prostire od poda do plafona i ima refleksivne površine, pa samim tim i povećava osećaj prostranstva. A pošto apartmani u Belvilu inače imaju veoma visoke plafone, imaćete doživljaj pravog “modernog salonca”.  S estetske strane, apartman karakterišu svedeni oblici, lepa kombinacija boja i pametan izbor ukrasnih detalja, te je izuzetno prijatan za boravak. Aranžman spavanja je 2+2.
Rezidencijalni kompleks Belvil na Novom Beogradu je skoro čitavu deceniju uzor za kulturu stanovanja u 21 veku. Profesionalno i pritom besprekorno održavanje zajedničkih prostorija i okoline, mnoštvo komercijalnih sadržaja u okruženju (koji uključuju i Šoping Mol Delta Siti)i uslužnih delatnosti, čine da maltene ne morate da napuštate granice kompleksa da biste namirili najrazličitije potrebe. One željne izlazaka ili sportske rekreacije, obradovaće blizina Savskog Keja sa njegovom plejadom splavova (koji su svojevrstan beogradski brend) i naravno Ade Ciganlije od koje ih deli samo vožnja “rečnim taksijem”. Korišćenje parking je uračunato u cenu najma, tako da ako tražite lep apartman u Belvilu, nema razloga da i KARMIN ne uzmete u razmatranje.  

Opremljenost apartmana:

klima uređajmikrotalasna rernakada liftterasa Centralno grejanjekablovska TV mašina za vešbežični internet

Prosečna ocena korisnika na osnovu usluge:

5.00 Čistoća
Komunikacija
Cena/Kvalitet
Lokacija

Komentari korisnika:

user-1
04 Februar, 2022

Vlasnica odlična, stan miriše.

Čistoća 5 Komunikacija 5 Cena/Kvalitet 5 Lokacija 5

Ostavite komentar:

Od:
Do:
Čistoća:
Komunikacija:
Cena/Kvalitet:
Lokacija: