NAĐA apartman Beograd, Tadeuša Košćuška, Centar, Dorćol

Dodaj na spisak 

* 38€ Prikazana cena je prosečna dnevna cena za petodnevni najam za dve osobe. Za detaljan cenovnik kliknite OVDE Cenovnik
Lokacija: Centar, Dorćol
Adresa: Tadeuša Košćuška
Broj soba: 1
Broj osoba: 3
Sprat: 1
Povrsina: 30m2, jednosoban
Parking: Ne

NAĐA je renoviran studio apartman na Dorćolu. Nalazi se u blizini beogradskog Zoo vrta i udobno smešta tri osobe.Smešten na visokom prizemlju stambene zgrade na Dorćolu, NAĐA je simpatičan prostor od tridesetak kvadrata između kojih su (proporcionalno) raspoređeni malo predsoblje, kupatilo, dnevni boravak i mala ali zavidno opremljena kuhinja. Njegova dnevna soba je ujedno i spavaća: od nameštaja tu je jedan standardan bračni ležaj, dvosed koji se rasklapa i fotelja, dok je za odlaganje stvari predviđen ormar u uglu sobe. Kupatilo ima kadu i veš mašinu, kuhinja ima čak i mali pult za doručak sa dve stolice, a apartman je prilično svetao sa lepo ukombinovanom paletom boja i prilično veselim ambijentom. Aranžman spavanja je 2+1. 
Lokacija je prihvatljiva za sve koji žele smeštaj na Dorćolu. Praktično na pola puta između sportskog centra Milan Gale Muškatirović (nekadašnji 25. Maj) i Zoološkog Vrta, simpatično je mestašce za grupicu mladih ili tročlanu porodicu koji žele da budu smešteni blizu Kalemegdana. Apartman nema svoj parking (ali ga ima sportski centar), a parkiranje duž ulice je vremenski ograničeno radnim danima. Cena nije preterano konkurentna, ali je opravdana kada se uzme u obzir ponuđeno. U svakom slučaju, ako tražite smeštaj za troje blizu Zoološkog vrta, NAĐA je veoma solidan izbor.  

Opremljenost apartmana:

  • klima uređaj
  • bežični internet
  • Centralno grejanje
  • kada
  • veš mašina
  • kablovska TV

Mapa

Komentari (0)

Ostavi komentar