RAMONDAapartman Beograd, Bulevar Mihajla Pupina , Novi Beograd

60€
Lokacija: Novi Beograd
Adresa: Bulevar Mihajla Pupina
Broj soba: 1
Broj Osoba: 5
Sprat: 1
Površina: 55m2, jednosoban
Parking: Ne
Cene 1 dan 2 dana 3 dana 4 dana 5 dana 6 dana 7 dana 8 dana 9 dana 10 dana
Cena po danu €60 €60 €60 €60 €59 €58.33 €57.86 €57.5 €57.22 €57
Cena €60 €120 €180 €240 €295 €350 €405 €460 €515 €570
*Za više od 10 dana kontaktirajte nas Emailom ili telefonom

RAMONDA je veoma lepo sređen apartman sa odvojenom spavaćom sobom, na Novom Beogradu, na samoj granici sa Zemunom. Prima do 5 odraslih osoba.

Sa skoro 60 kvadrata površine, odvojenom spavaćom sobom, pametno iskorištenim prostorom i natprosečnom opremljenošću, RAMONDA je tipičan predstavnik više srednje klase kratkoročnog apartmanskog smeštaja na Novom Beogradu.RAMONDA je podeljena na praktično tri celine: prvu čini dnevni boravak, standardno uglađenog izgleda, u kojoj je ugaona garnitura sa mnoštvom komoda, rasklopivom foteljom i TV regalom, te nišom odvojena trpezarija; drugu celinu praktično čini izvrsno opremljena kuhinja u zaista dopadljivoj kombinaciji boja, kojoj se prilazi iz trpezarije. Treću celinu čini spavaći deo – do njega se stiže malim hodnikom u tu su razdvojene impresivno kupatilo sa tuš kabinom i veš mašinom, i nešto manja ali solidno opremljena spavaća soba sa francuskim ležajem, u čijoj se skromnoj osnovi našlo mesta za ugradni garderober, minijaturni noćni stočić pa ča i dodatni TV (koji je je istini za volju, sa unutrašnje strane simsa). Aranžaman spavanja je 2 ili 3 osobe u dnevnoj sobi, te jedna ili dve u spavaćoj, tako da u njemu može boraviti ukupno petoro. Kao šlag na torti, dolazi jako lepa terasa, sa izuzetno inetersantnim i udobnim setom za sedenje i pogledom na karakterističnu novobeogradsku panoramu. 

Za one koji traže stan na dan na Novom Beogradu, ili konkretnije Retenziji, RAMONDA je prilično dobar izbor. Pozicioniran blizu Instituta za Majku i Dete, Zemuna, i Dunavskog keja, može pogodovati zaista najrazličitijim tipovima posetilaca. Parking ispred zgrade je besplatan, ali i u velikoj potražnji, pa se ne mora desiti da ga nađete baš ispred apartmana. No, gusta mreža velikog broja autobuskih linija (sa natprosečnom frekvencijom vozila), čini da Vam i drugi delovi grada budu blizu. Ukratko, ako ste želeli udoban i lep apartman na Novom Beogradu, RAMONDA je više nego dobar izbor.

Opremljenost apartmana:

klima uređajmikrotalasna rernaTV u spavaćoj Centralno grejanjeterasa mašina za veškablovska TV mašina za sudovebežični internet

Ostavite komentar:

Od:
Do:
Čistoća:
Komunikacija:
Cena/Kvalitet:
Lokacija: