OGI apartman Beograd, Hilandarska, Strogi centar

Dodaj na spisak 

* 33€ Prikazana cena je prosečna dnevna cena za petodnevni najam za dve osobe. Za detaljan cenovnik kliknite OVDE Cenovnik
Lokacija: Strogi centar
Adresa: Hilandarska
Broj soba: 1
Broj osoba: 4
Sprat: 5
Povrsina: 35m2, jednosoban
Parking: Ne

OGI je uredan i svetao apartman za četvoro, lociran u strogom centru Beograda, na petom spratu zgrade bez lifta. Od Trga Republke udaljen je manje od petsto metara.

Iako u osnovi studio, ovaj simpatični apartman sa svojih trideset i pet kvadrata pruža najneophodnije za kratkoročni smeštaj četiri odrasle osobe. Sam stan se sastoji od predsoblja u kome se nalazi i funkcionalna čajna kuhinja, kupatilo sa tuš kabinom i veće prostorije u kojoj su polupregradnim zidom namešteni spavaći i dnevni deo. Aranžman spavanja je 2+2, odnosno dvoje na bračnom ležaju, a dvoje na ugaonoj garniturici koja se rasklapa. Nameštaj je nov i posve korektan, a stan ima i malu, dvorišno orjentisanu terasu. Pošto se nalazi na petom spratu zgrade bez lifta, ne preporučujemo ga onima koji nisu u formi.
Lokacija je izvrsna za sve koji žele stan na dan u strogom centru Beograda. Do Trga Republike vam je potrebno manje od pet minuta lagane šetnje. U kraju ima nekoliko prodavnica, pekara i restorana, a obližnja Palmotićeva ulica je prepunjena baštama raznih kafića i vrlo prijatna za šetnju. Parking u samoj ulici (ali i okolnim) zna da bude noćna mora, međutim, na raspolaganju vam je obližni privatni parking u Cetinjskoj ulici, gde dnevna parking karta iznosi otprilike 15 eura na dan. Kada se sve sabere, OGI spada u povoljnije stanove na dan u strogom centru Beograda, te ga vredi uzeti u razmatranje ako je budžet ograničavajuća stavka.

Opremljenost apartmana:

  • klima uređaj
  • bežični internet
  • Centralno grejanje
  • tuš
  • terasa
  • kablovska TV

Mapa

Komentari (0)

Ostavi komentar