CARINIK apartman Beograd, Bul. Zorana Đinđića, Novi Beograd

Dodaj na spisak 

* 48€ Prikazana cena je prosečna dnevna cena za petodnevni najam za dve osobe. Za detaljan cenovnik kliknite OVDE Cenovnik
Lokacija: Novi Beograd
Adresa: Bul. Zorana Đinđića
Broj soba: 1
Broj osoba: 2
Sprat: 1
Povrsina: 38m2, jednosoban
Parking: Ne

CARINIK je apartman za dvoje đakuzijem, smešten na Novom Beogradu u blizini Carine. Nalazi se van svih parking zona.

CARINIK je verovatno najneobičniji od svih stanova na dan sa djakuzijem u našoj ponudi. U pitanju je kompletan apartman, odnosno, ima sve funkcionalne celine koje ga čine adekvatnim životnim prostorom, ali i apsolutno najoriginalnije rešenje za đakuzi hidromasažnu kadu. Prilazni hodik vas vodi sa jedne strane u perfektno kupatilo sa skupocenim sanitarijama i ugradnim tušem impresivnih dimenzija, a sa druge u dnevni boravak u koji je pored elegantne ugaone garniture smešten i prelep bračni ležaj sa tapaciranim uzglavljem. Pregradni zid sa ukrasnom opekom na sebi nosi SMART TV, futuristički zaobljenih ivica zaista velike dijagonale. Poslednja od prostorija u koju ćete kročiti je kuhinja, a ona je ujedno i najveće iznenađenje. Pored izvanrednog šanka za doručak i dve stilizovane barske stolice u ovoj prostoriji je lepa radna površina sa visećim elementima i (verovali ili ne) snežno bela đakuzi hidromasažna kada sa uzglavljima za dve osobe. Fantastičan kontrast boja i materijala, odbljesci neona i hroma na uglačanim crnim pločicama i veliko ogledalo u čijem se odrazu njišu kristalni ukrasi sa lustera, stvaraju potpuno nadrealan ambijent u kome možete zaista da se prepustite potpunom uživanju. Neprozirni zastori i bela svetlost u svim prostorijama čine da se u ovom stanu osećate kao u drugom univerzumu u kome vladaju privatnost i ekskluzivnost. CARINIK je doslovce savršen romantičan apartman za dvoje u Beogradu.
Sama lokacija apartmana je takva da ima sve predispozicije da postane novi ljubimac mnogobrojnih novobeogradskih korporativnih oficira (i oficirki) čiji rasporedi diktiraju užurban tempo, čak i u izlivima ljubavi. Ušuškan u anonimnost blokova izvan parking zona, a ipak u gradu, sjajno je pozicioniran za gradsku privatnu romansu. Cena je dostojna ambijenta, pa čak i prihvatljivija u odnosu na vrh ponude apartmana na dan sa djakuzijem, kome ovaj stan nedvosmisleno pripada.     

Opremljenost apartmana:

 • klima uređaj
 • kablovska TV
 • Centralno grejanje
 • đakuzi kada
 • kožna garnitura
 • tuš
 • bežični internet

Mapa

Komentari (1)

 • avatar
  MariaPetrovich  (22 Decembar, 2015) :

  Odlican!

Ostavi komentar