AMIGO apartman Beograd, Balkanska, Strogi centar

Dodaj na spisak 

* 40€ Prikazana cena je prosečna dnevna cena za petodnevni najam za dve osobe. Za detaljan cenovnik kliknite OVDE Cenovnik
Lokacija: Strogi centar
Adresa: Balkanska
Broj soba: 1
Broj osoba: 4
Sprat: 5
Povrsina: 40m2, jednosoban
Parking: Ne

AMIGO je vrlo interesantan jednosoban apartman za četiri osobe (2+2), lociran u strogom centru Beograda, kod hotela "Prag". Zanimljiv enterijer, dvorišna orjentacija koja garantuje mir i odlična pozicija- njegove su glavne osobine.

AMIGO je jedan od stanova na dan u centru Beograda koji se uistinu može pohvaliti gotovo naučnom iskorištenošću prostora. U osnovi nalik na peščani sat, ovaj stan je suštinski podeljen u dve celine. Jednu čine trpezarija (koja može imati funkciju primaćeg salona), kuhinja i kupatilo, dok je druga zapravo velika prostorija funkcionalno podeljena na spavaću sobu i dnevni boravak. Ugaona garnitura se može pretvoriti u dodatni ležaj za dve osobe, dok je u spavaćem delu gostima na raspolaganju bračni krevet sa najfinije tapaciranim uglavljem. Dva namenski zidana garderobera se estetski perfektno uklapaju u ostatak apartmana. 
Pored lokacije koja je u najmanju ruku izvanredna, glavni adut ovog stana je upravo njegov enterijer. Kvalitetan nameštaj, odlično rešeno osvetljenje, smela paleta boja i prava riznica lepih ukrasnih detalja čine ga jednim od najinteresantnijih i najneobičnijih apartmana u ponudi. Cena je proporcionalna onome što apartman nudi – noćenje je 10 eur po osobi i svrstava AMIGO u srednju klasu apartmana u Beogradu. Parking je moguć duž ulice ili u obližnjoj garaži Zeleni Venac.
 

Opremljenost apartmana:

  • klima uređaj
  • bežični internet
  • lift
  • kablovska TV
  • Centralno grejanje
  • terasa

Mapa

Komentari (0)

Ostavi komentar