SLAVUJapartman Beograd, Palmira Toljatija, Novi Beograd

54€
Lokacija: Novi Beograd
Adresa: Palmira Toljatija
Broj soba: 2
Broj Osoba: 4
Sprat: 2
Površina: 48m2, dvosoban
Parking: Ne
Cene 1 dan 2 dana 3 dana 4 dana 5 dana 6 dana 7 dana 8 dana 9 dana 10 dana
Cena po danu €55 €55 €55 €55 €54 €53.33 €52.86 €51.25 €51.11 €50
Cena €55 €110 €165 €220 €270 €320 €370 €410 €460 €500
*Za više od 10 dana kontaktirajte nas Emailom ili telefonom

SLAVUJ je simpatičan i prilično prostran dvosoban apartman u blizini zgrade opštine Novi Beograd. Prima 4 osobe.

Sa skoro pedeset kvadrata prostora, odvojenom spavaćom sobom, izuzetno dopadljivim, i na trenutke, dizajnerskim enterijerom, SLAVUJ je uopšteno posmatrano, lepo osveženje za apartmane na Novom Beogradu. Čine ga jedan izuzetno velik, prijemčiv i svetao dnevni boravak otvorenog koncepta, sa udobnim kaučem i ugaonom garniturom (jedan naspram drugog), namenski rađenom kuhinjom u elegantom, retro motivu, upadljivo modernim trpezarijskim setom i pultom za obedovanje koji je graničnik između dnevne sobe  i kuhinje.Tu je i mnoštvo ukrasnih detalja i nekoliko funkcionalnih a opet elegantnih delova nameštaja (komoda, stilizovanja fotelja). Iz sobe se može izaći i na malu terasu sa još jednim, baštenskim setom za sedenje koje gleda na unutrašnost stambenog bloka i njegove zelene površine. Malim hodnikom stiže se do spavaće sobe, koja je takođe nadprosečno velika i u čijem je sastavu veliki bračni krevet, komoda sa fiokama i veliki garderober ugrađen u nišu u zidu. Noćni stočići, podna lampa i simpatično ukrasno platno pospešuju utisak lepog. Jedino što pomalo odudara od visokom standarda, mada daleko od toga da je lose, je malecko i uredno kupatilo sa tuš kadom. Aranžman spavanja je 2+2, a stan je u potpunosti opremljen i za duže boravke (veš mašina je u garderoberu kod prilaza kupatilu, dok je mašina za sudove u sklopu kuhinje). 

SLAVUJ je u neposrednoj blizini opštine Novi Beogad i praktično preko puta tržnog centra Stari Merkator. To znači da vam malo toga može zafaliti tokom boravka a da ga ne možete naći u blizini u bilo koje doba dana i noći: u sklopu centra je i zelena pijaca sa domaćim proizvodima, a čuveni špalir restorana brze hrane, kao i supermarket i dežurna apoteka koji rade 24 časa su na svega par minuta hoda u obližnjoj ulici Goce Delčeva. Povrh svega parking je besplatan u okolini zgrade. Cena favorizuje duže boravke, no i jedna noć je u domenu prihvatljivog. Sve u svemu, ukoliko ste tražili lepo opremljen i dobar apartman na duže staze, kod opštine Novi Beograd SLAVUJ je jedan od nezaobilaznih za listu izbora.

Opremljenost apartmana:

klima uređajmašina za sudovebežični internet liftmikrotalasna rernakada Centralno grejanjeterasa mašina za veškablovska TV

Ostavite komentar:

Od:
Do:
Čistoća:
Komunikacija:
Cena/Kvalitet:
Lokacija: