BJANKAapartman Beograd, Jurija Gagarina, Novi Beograd, Belvil

65€ P
Lokacija: Novi Beograd, Belvil
Adresa: Jurija Gagarina
Broj soba: 2
Broj Osoba: 4
Sprat: 8
Površina: 46m2, dvosoban
Parking: garaža
Cene 1 dan 2 dana 3 dana 4 dana 5 dana 6 dana 7 dana 8 dana 9 dana 10 dana
Cena po danu €65 €65 €65 €65 €65 €65 €65 €65 €65 €65
Cena €65 €130 €195 €260 €325 €390 €455 €520 €585 €650
*Za više od 10 dana kontaktirajte nas Emailom ili telefonom

BJANKA je standardan apartman u Belvilu sa velikim dnevnim boravkom i malom spavaćom sobom. Prima četiri osobe.

Strukturalno identičan većini tipskih dvosobnih apartmana u Belvilu, apartman BJANKA je najnoviji u našoj ponudi. Dnevni boravak je standardnog pravougaonog oblika, tu je smeštena trpezarija, a pored se nalazi ugaona garnitura. U ovoj prostoriji mogu da spavaju dve osobe. Kuhinja je kompletna i potpuno odovjena vratima. Spavaća soba je manje površine. U nju je smešten veliki bračni krevet i dva garderobera, a iz nje se i izlazi na terasu koja ima garnitutu za sedenje i širok pogled na ulicu Jurija Gagarina. Kupatilo je jednostavno, sa kadom, mašinom za veš i osnovnim sanitarijama. 
Apartman BJANKA nalazi se u naselju Belvil, već dosta puta opisanom delu Novog Beograda. Belvil je godinama najpoželjnija lokacija za boravak svih tipova gostiju u Beogradu. Samo neke od njegovih prednosti su odlična povezanost sa centrom grada, blizina Ade Ciganlije i Savskog keja, tržni centar Delta Siti... Apartman BJANKA ima obezbeđen parking u garaži uključen u cenu, te gosti koji dolaze sopstvenim vozilom mogu tu da se parkiraju. Sve u svemu, ako tražite stan na dan u Belvilu za četiri osobe, BJANKA je jedan od mogućih izbora. 

Opremljenost apartmana:

klima uređajmašina za sudoveparking liftterasakada Centralno grejanjekablovska TVPristup za invalide mašina za vešbežični internet

Ostavite komentar:

Od:
Do:
Čistoća:
Komunikacija:
Cena/Kvalitet:
Lokacija: