VALCERapartman Beograd, Kapetan Mišina, Strogi centar

88€ P
Lokacija: Strogi centar
Adresa: Kapetan Mišina
Broj soba: 3
Broj Osoba: 4
Sprat: 3
Površina: 110m2, trosoban
Parking: + 5 eur
Cene 1 dan 2 dana 3 dana 4 dana 5 dana 6 dana 7 dana 8 dana 9 dana 10 dana
Cena po danu €90 €90 €90 €87.5 €88 €85 €85 €85 €85 €85
Cena €90 €180 €270 €350 €440 €510 €595 €680 €765 €850
*Za više od 10 dana kontaktirajte nas Emailom ili telefonom

VALCER je grandiozan i lepo uređen apartman na Dorćolu. Ima dve spavaće sobe, dva kupatila i kapacitet četiri osobe.

Smešten na trećem spratu starog zdanja na gornjem Dorćolu u arhitektonskom ambijentu predratne buržoazije,  VALCER predstavlja 110 kvadrata prostora ispunjenih sofisticiranom estetikom i najlepšim što moderni dizajn enterijera može da ponudi. Ovaj vizuelno impresivni ambijent u sebi sadrži dve prelepe odvojene spavaće sobe, dva kupatila (jedno u mermeru nalik na rimsku termu, a drugo u finim pločicama sa tuš kabinom) i izuzetno dopadljiv dnevni boravak otvorenog koncepta sa kuhinjom i trpezarijom koji su funkcionalno odvojeni. O organizaciji prostora, osvetljenju ukrasnim detaljima moguće je govoriti isključivo u superlativima, a u krajnjem slike govore više od hiljadu reči pa vas savetujemo da ih pogledate. Servisno posmatrano, apartman je predviđen za 4 osobe, odnosno dva para koji mogu spavati na bračnim ležajevima i u potpunostije opremljen za produžene boravke pošto ima kompletan asortiman bele tehnike i mnoštvo prostora za odlaganje stvari. 
Lociran je u jednom od najepših delova Starog grada, na gornjem Dorćolu, na svega par minuta šetnje od Studentskog parka i nekih 7 od Kalemegdana. Osim mnoštva kulturnih ustanova u neposrednom okruženju (KC Parobrod, Muzej Fresaka i Narodni Muzej) kraj obiluje i interesantnim mestima za noćne izlaske, tako da je VALCER savršena baza za gradski odmor. Kraj je noćna mora za parking, pošto, iako dozvoljen duž ulice ograničen je na svega par sati, a najbliža garaža udaljena je najmanje 20 minuta hoda. Međutim, ukoliko vam parking nije potreban a želite zbilja impresivan i luksuzno opremljen apartman na Dorćolu, VALCER je jedan od nekolicine koji se u taj opis zaista uklapaju.    

Opremljenost apartmana:

klima uređajmašina za sudovebežični internet liftmikrotalasna rernaodvojen toalet Centralno grejanjeterasadva kupatila mašina za veškablovska TV

Ostavite komentar:

Od:
Do:
Čistoća:
Komunikacija:
Cena/Kvalitet:
Lokacija: