CRNOGORKA apartman Beograd, Crnogorska, Centar, Savamala

Dodaj na spisak 

* 50€ Prikazana cena je prosečna dnevna cena za petodnevni najam za dve osobe. Za detaljan cenovnik kliknite OVDE Cenovnik
Lokacija: Centar, Savamala
Adresa: Crnogorska
Broj soba: 2
Broj osoba: 5
Sprat: 3
Povrsina: 62m2, dvosoban
Parking: Ne

CRNOGORKA je lep apartman sa spavaćom sobom, lociran u strogom centru, pored Brankovog mosta. Prima pet osoba.

CRNOGORKA je prostran apartman u atraktivnoj beogradskoj četvrti Savamala i udobno smešta pet osoba u aranžmanu spavanja 2+2+1. Iako po strukturi dvosoban, prostor je podeljen na četiri celine. Po ulasku u apartman nalaze se trpezarija i kuhinja. Odatle se ide u ostale tri prostorije: dnevnu sobu, spavaću sobu i kupatilo. U dnevnoj sobi se nalazi velika ugaona garnitura koja se rasklapa, fotelja na razvlačenje i stolica za ljuljanje. Spavaća soba sadrži bračni krevet sa natkasnama, komodu i veliki garderober. Kupatilo je novo i moderno, sa standardnim sanitarijama i prohodnom tuš kabinom. Apartman je uređen u svetlim nijansama sa ponekim suptilnim kontrastom. 
Apartman CRNOGORKA nalazi se kod Brankovog mosta u četvrti Savamala, koja je poslednjih godina centar beogradskog noćnog života. Nedaleko od apartmana je i Beton-hala, sa mnoštvom popularnih restorana i barova. Pored toga što je idealna lokacija za sve goste koji žele dobar provod, Savamala se nalazi na pešačkoj udaljenosti od Zelenog venca, Trga republike, Terazija, a blizina Brankovog mosta omogućava da se na Novom Beogradu nađete za par minuta. Apartman nema obezbeđen parking, ali gosti svoj automobil mogu parkirati u nekoj od obližnjih garaža. Ljubiteljima biciklizma koji budu gosti ovog apartmana dostupna su dva bicikla. Ako Vam treba apartman u četvrti Savamala, ne ustručavajte se da rezervišete CRNOGORKU – nećete pogrešiti.

Opremljenost apartmana:

  • klima uređaj
  • tuš
  • Centralno grejanje
  • kablovska TV
  • bežični internet

Mapa

Komentari (0)

Ostavi komentar