Apartmani Beograd u Beogradu na slovo V

Rezultat pretrage:
VUK

VUK

30 €
Zvezdara, Vukov spomenik, Marka Oreškovića

VUK je vrlo povoljan apartman za četvoro, sa terasom u novoj zgradi, na Bulevaru Kralja Aleksandra, u blizini Đeram pijace. Za dodatnih 5 EUR/dan- na 300 metara od stana nalazi se parking mesto u garaži.

4
47 m2, dvosoban
parking
VERA
30 €
Zvezdara, Banjska

VERA je odličan, potpuno nov apartman sa galerijom u novoj zgradi, nekoliko minuta hoda od Vukovog spomenika. Ima vrlo povoljnu cenu i pogodan je za troje.

3
42 m2, dvosoban
VERSAJ
35 €
Novi Beograd, Pariske Komune

VERSAJ je perfektan i vrlo povoljan studio apartman za dvoje, lociran u blizini Fontane.

2
32 m2, jednosoban
VIŠNJA
39 €
Strogi centar, Višnjićeva ulica

Apartman VIŠNJA je jednosoban apartman na lepoj lokaciji na gornjem Dorćolu, prijatnih boja i lepog dekora i predstavlja veoma lep smeštaj za do tri osobe.

3
40 m2, dvosoban
VIVA
42 €
Vračar, Cerska

Dvosoban i vrlo uredan apartman VIVA lociran je u novoj zgradi na Vračaru. Gostima na raspolaganju je parking mesto u zajedničkoj garaži.

4
46 m2, dvosoban
parking
VALENTINO
42 €
Strogi centar, Obilićev venac

VALENTINO je studio apartman u strogom centru Beograda, na pešačkoj zoni, par koraka udaljen od Knez Mihajlove ulice i Trga republike. Idealan je za dvoje, a prima četvoro.

4
39 m2, jednosoban
VRAČAR
44 €
Vračar, Crveni krst, Golubačka

VRAČAR je dvosoban apartman u novoj zgradi u lepom delu Vračara sa parking mestom u dvorištu zgrade. Udoban je za smeštaj četiri osobe

4
52 m2, dvosoban
parking
VISTA
45 €
Strogi centar, Vlajkovićeva

VISTA je luksuzan salonski apartman za četiri osobe, smešten u strogom centru Beograda, neposredno pored Skupštine Srbije.

4
60 m2, dvosoban
VENERA
47 €
Voždovac, Šumice, Vidska

VENERA je apartman sa đakuzijem. Osim đakuzija, tu je i spavaća soba, terasa i lep enterijer sa mnogo različitih svetala. Idealan je za dvoje a prima i četiri osobe.

4
55 m2, dvosoban
VIKTORIJA
49 €
Novi Beograd, Bul. Zorana Đinđića

VIKTORIJA je jedan od najkompletnijih apartmana iz naše ponude: uz garažu i dve terase besprekorno je održavan i jedan od apartmana u koji se gosti najčešće vraćaju.

4
52 m2, dvosoban
parking
VIP

VIP

50 €
Vračar, Kajmakčalanska

VIP je luksuzan apartman na Vračaru, u novijoj zgradi, sa dve spavaće sobe i savršen je smeštaj za četiri odrasle osobe.

4
80 m2, trosoban
parking
VERO
59 €
Novi Beograd, Arena, Bul. Arsenija Čarnojevića

VERO je odličan, komforan i vrlo udoban apartman sa dve odvojene spavaće sobe, u lepom bloku u blizini Arene na Novom Beogradu. Zgrada je okružena mnogobrojnim besplatnim parkinzima.

6
75 m2, trosoban
VEGAS
78 €
Strogi centar, Čika Ljubina

VEGAS je vrhunski apartman sa "đakuzijem", lociran u srcu Beograda, u pešačkoj zoni, trideset koraka udaljen od česme u Knez Mihajlovoj ulici. Deo je mini hotela i ima zasebnu spavaću sobu. Savršeno je mesto za par a može da primi i do četiri osobe.

4
40 m2, dvosoban
VAŠINGTON
95 €
Centar, Džordža Vašingtona

VAŠINGTON je pravi luksuzni apartman u centru Beograda, sa tri odvojene spavaće sobe, svaka sa ogromnim televizorom, računarom i minibarom. Nalazi se na petom spratu zgrade bez lifta.

7
95 m2, četvorosoban
VILA HOLIVUD
110 €
Novi Beograd, Ledine, Petog oktobra

HOLIVUD je prelepa vila sa bazenom, locirana na Novom Beogradu, dvadesetak minuta vožnje kolima od Terazija. Ova jedistvena kuća raspolaže parkingom za više automobila, bazenom, đakuzijem za četvoro, velikom saunom i privatnim dvorištem. HOLIVUD je raj za četvoro.

4
110 m2, trosoban
parking