OLIMPapartman Beograd, Španskih boraca, Novi Beograd, Arena

49€ P
Lokacija: Novi Beograd, Arena
Adresa: Španskih boraca
Broj soba: 2
Broj Osoba: 4
Sprat: 1
Površina: 40m2, dvosoban
Parking: Da
Cene 1 dan 2 dana 3 dana 4 dana 5 dana 6 dana 7 dana 8 dana 9 dana 10 dana
Cena po danu €50 €50 €50 €48.75 €48 €47.5 €47.14 €46.25 €45.56 €45
Cena €50 €100 €150 €195 €240 €285 €330 €370 €410 €450
*Za više od 10 dana kontaktirajte nas Emailom ili telefonom

OLIMP je topao, lep i nov apartman za četvoro, sa odvojenom spavaćom sobom, kožnom garniturom i garažom. Iz garaže se direktno liftom dolazi do vrata apartmana.

Novobeogradski apartman OLIMP u svojih 40 kvadrata smešta vrlo prijatan životni prostor pogodan za četvoro odraslih. U pitanju je jednosoban stan, koji pored odvojene spavaće sobe sa bračnim ležajem, kupatila i kuhinje ima prostranu dnevnu sobu sa trpezarijskim prostorom. Lepa ugaona garnitura u dnevnoj sobi se rasklapa u veliki ležaj za dvoje. Od komoditeta prisutno je sve - potpuno opremljena kuhinja sa posuđem, veš mašina kao i dovoljno prostora za odlaganje stvari. Veliku prednost predstavlja i parking mesto u garaži iz koje se direktno liftom dolazi pred vrata apartmana. Uz ključeve, ukoliko ž elite da koristite garažu, dobijate i daljinski upravljač od vrata garaže.
Njegova velika prednost je i to što se nalazi u zgradi u kojoj je nekoliko vrhunski kvalitetno opremljenih apartmana, te može postati dobar sastavni deo smeštaja i za veće grupe. Ovo posebno važi za grupe koje su tu zarad poslovnih putovanja jer je lokacija izvanredno pozicionirana u odnosu na poslovne centre Novog Beograda. U blizini je i grčko- kiparski tržni centar sa mnoštvom restorana (uglavnom picerija) i drugih prodavnica raznih tipova robe. Do centra grada, veoma brzo i lako se stiže kolima, a na stotinak metara od apartmana nalazi se i autobuska stanica od koje će Vam biti potrebno petnaestak minuta vožnje. Sve u svemu, ukoliko tražite apartmane kod Arene na Novom Beogradu sa garažom, OLIMP bi svakako trebalo uzeti u razmatranje.

Opremljenost apartmana:

klima uređajkablovska TVkada liftkožna garnitura Centralno grejanjebežični internet mašina za vešgaraža

Ostavite komentar:

Od:
Do:
Čistoća:
Komunikacija:
Cena/Kvalitet:
Lokacija: